Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

WikiLeaks press
Nepřihlášený uživatel

/ #12745

2017-01-20 12:05

CIA Přehled Schengenského hraniční kontroly EU

Druhý dokument v této tiskové zprávě, "Schengenská přehled", je datován ledna 2012 a podrobnosti pokyny pro pohraniční úředníky v zóně Schengenského EU a jejich ohrožení jejich postupy mohou představovat v odhalení "alias identitu provozních cestující tradecraft-vědomé" , CIA terminologie amerických špionů, kteří cestují s falešným ID během utajované operace. To naznačuje, jak různé elektronické systémy v rámci Schengenského práce a rizika, které představují nezákonnou americké agenty, včetně Schengenského informačního systému (SIS), měla by evropská databáze otisků prstů EURODAC (Evropská Dactyloscopie) a FRONTEX (Frontières extérieures) - agentura EU odpovědná za uvolnění cestovat mezi členskými státy při současném zachování bezpečnosti.

Zatímco Schengenu v současné době nepoužívá biometrického systému pro lidi, kteří cestují s dokumenty v USA, je-li to udělal "by se zvýšila úroveň hrozby identity" a varuje zpráva, to je pravděpodobné, že přijde na své místo v roce 2015 se systém vstupu / výstupu EU (EES). V současné době je Vízový informační systém (VIS), který provozuje řadu schengenských států v některých cizích konzulárních úřadů, poskytuje největší riziko pro CIA, neboť obsahuje elektronickou databázi otisků prstů, která si klade za cíl odhalit cestující, kteří se pokoušejí použít více a nepravdivý identity. Jako využívání systému VIS roste se zvýší "identity hrozbu pro non-US-zdokumentovaných cestovatele" , což by zúžit možné falešné národní identity CIA by mohla vydat na tajné agenty.

WikiLeaks 'Editor-in-Chief Juliana Assange řekl: "CIA provedla únosy ze zemí Evropské unie, včetně Itálie a Švédska, během Bushovy administrativy Tyto příručky ukazují, že za Obamovy administrativy CIA je stále v úmyslu infiltraci Evropskou unii. hranice a vedení tajné operace v členských státech EU. "

Oba dokumenty jsou klasifikovány a označeny NOFORN (prevence spojenecké styčných důstojníků inteligence od čtení). Tento dokument podrobně rady na udržení krytí sekundárním screeningu také nese klasifikační ORCON (původce řízené) a konkrétně umožňuje distribuci exekutivě pracoviště / agentury vlády USA s příslušnou vůlí, což usnadňuje tajných operací druhou 16 známých amerických vládní špionážní agentury , Oba dokumenty byly vyrobeny dříve neznámým úřad CIA: Checkpoint, který se nachází v Identity Intelligence Center (i2c) v rámci ředitelství pro vědu a technologie. CHECKPOINT se konkrétně zaměřuje na "poskytování na míru identity a cestovní inteligence" včetně vytváření dokumentů, jako jsou ty, které dnes zveřejnila navržen speciálně poradit personál CIA na ochranu jejich identity při cestování v přestrojení.