Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #12805 Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!NOVÁ REPUBLIKA A NOVÁ EVROPA BUDE K ZBLITI

2017-01-27 16:15

Jak bude vypadat rozpad EU a kdo tím získá nejvíce? Diplomaté se již připravují na rok plný historických změn, přesně 100 let od VŘSR. Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!

Globalisté vloni přejmenovali Českou republiku na Čechii kvůli Berlínu

Nová Evropa má mít model federativního uskupení. Jednotlivé země dostanou jednoslovné názvy (Germánie, Čechie, Austria atd.) a můžete si všimnout, že globalisté v ČR minulý rok prosadili změnu oficiálního názvu země z původního Czech Republic na obyčejné Czechia. To je práce globalistů. Má to ale důležitý akcent. Odstranění názvu „republika“ (res publica – věc veřejná) byla přípravou na vstup ČR do Nové Evropy. Jenže k tomu nedojde. V polovině minulého roku došlo k něčemu, s čím globalisté v EU nepočítali. Velká Británie si odhlasovala odchod z EU. Brusel se dodnes z toho nevzpamatoval, a to už je leden 2017. Nikdo v EU teď neví, jak situaci řešit a z toho pramení i neschopnost Theresy May, premiérky Velké Británie, dohodnout se s EU na zachování společného obchodu. Theresa May si na BBC stěžovala, že v Bruselu po Brexitu je dosud takový chaos, že nikdo neví, kdo má mandát a oprávnění k jednání, nikdo tedy nechce s Theresou May jednat a všichni přehazují horký brambor jedním směrem: do Berlína. A Berlín tuto situaci využívá k jedinému účelu, k vytvoření německého snu o vytvoření říše pod vedením Německa. Bez vlivu Velké Británie a bez vlivu USA.

Německo se bojí ztráty kontroly nad projektem EU

Sigmar Gabriel varoval i před tím, co se může stát tento rok, více zde. K moci ve Francii se může dostat Marine Le Pen. V Holandsku Geert Wilders. To, k čemu v EU dochází, je důkazem toho, že nepotřebujeme více Evropy, ale nějakou další Evropu, uvedl Sigmar Gabriel. Rok 2017 bude proto rokem revolučním, plným neuvěřitelných a donedávna nemožných změn. V USA je u moci „kat globalismu“, Evropa je naplněna segregačními a hlavně protimigračními tlaky, které v Evropě prosazují pouze ty země, které globalisté ovládli nejvíce. Německo, Francii a Švédsko. Schopnost nebýt xenofobním Němcem, ale být tolerantním Evropanem, to je našim cílem, pronesla Angela Merkel v roce 2015 k otázce migrace. Tento výrok odhaluje naprosto vše, co vlastně globalisté sledují. Zániky národních států, přeměna občanů států na občany Evropy, zánik národních tradic, jídel, pokrmů, obyčejů, Oktoberfestů, vzdělání, školství a nahrazení tohoto všeho multikulturalismem, kde nikdo nebude moci říct, že toto je moje republika, protože žádné republiky v Nové Evropě existovat nebudou.

VICE-Jak bude vypadat rozpad EU a kdo tím získá nejvíce? Diplomaté se již připravují na rok plný historických změn, přesně 100 let od VŘSR. Bruselu zvoní hrana, moc se přesouvá do Berlína!