Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Jak řekl jeden redaktor USA konspiračné teoria sou lži na zakrytí atentátu

/ #12994 FAKE VÁLKY V ARABSKÝCH ZEMÍCH-Irak,Izrael,Turecko,Pakistán,Emiráty, vše FAKE SHOW

2017-02-09 13:00

Jak řekl jeden redaktor USA  nebudu uvádět jméno!!!Konspiračné teoria sou lži to řekl Bushu do xichtu že v to nevěří.Je to nesmysl jak zakrejt atentaty páchané státem.Ani se nedivím že to taky mě cpal ten poblblej kavárník chtěl zakrejt fakta!!!!!!Proto se také ty válečni stváči tím oháni na levo na pravo jak 11.září fake podzaminkou na hození to na agenta CIA U.Bin Ládyna který pracuje do ted pro USA a je s rodinou na Bahamách a žije přiznal to Agent NSA Edward Snowden v USA je totiž známo že žije.A nebo zabití JFK taky to cpali že je to K.Teorie přitom Rockefeler ho nechal zabit aby J.MCCain mohl kandydovat plus byl zabit aj z duvodu Majestic nebo M-12 chtěl JFK američanum zachránit svobodu a právo které jim ta vláda elit-cizincu UFO před JFK vzala.Dragonite-Reptilians-a Šedy-Satana poddaní!!!

FAKE VÁLKY V ARABSKOMUSLIMSKÝCH ZEMÍCH-Irak,Izrael,Turecko,Pakistán,Emiráty,atd vše FAKE SHOW cti to falešné naboženství totiž!!!

To dává smysl,Proč by bojovali za falešné naboženstvi v Arabských zemí,Syrie,Irak,Izrael,atd když ten nesmysl chcou nacpat do Evropy tu jejich fake víru.Pomocí Fake uprchlíku celé je to divadlo pro Evropské země!!!! To válčeni v tych zemích fake.

VICE-Pravda o tom, jak "uprchlická krize" byla zmanipulované od začátku do konce

Fake videa CNN,a dalši media no třeba ČT.Fake Utonulej chlapec dobrý herec
VICE-3 roky stará syrská Boy – uprchlický Hoax- odhalena a odhalenými

Ale mě překvapilo jak ta moderatorka se CNN hrála pláč.Hlavně že hned ho fotěj a dělaj fake fota pro neziskovky G.Sorose do Evropy.G.Soros jim platí za vysílaní sraček 500,000USD!!!Je to doložitelné!!!
VICE-Syrian Bomb Attack HOAX! CNN Anchor Kate Bolduan FAKE CRYING!