Křesťané a křesťanky za přijetí zákona o sociálním bydlení


Nepřihlášený uživatel

/ #8 CO TO JE ZA ČLOVĚKA TEN PAN BĚLOBRÁDEK ?

2017-02-11 16:48

Kde žije ? Úplně mimo realitu ? On neví kolik rodin bydlí i s dětmi na ubytovnách, (v nedůstojných podmínkách, kde nemají ani vlastní kuchyň ) i když pracují, tak nemají takové platy, aby mohli platit předražené pronájmy?

On neví kolik babiček a dědečků nemá dost prostředků na to, aby mohli slušně a v klidu žít? Když zaplatí bydlení,neví zda si ze zbytku mají koupit jídlo či léky.Na obojí jim nezůstane. Kolik já takových už viděla plakat, je to opravdu hodně smutné, jak se u nás zachází s lidmi. Zaslouží si to , poté co celý život poctivě pracovali a byli prospěšní pro společnost?

On neví, že mladí lidi se musí dá se "říct" povinně zadlužit až na 40 let kvůli hypotékám (aby měli kde bydlet) a měsíc co měsíc hrůzou trnou  obavami, aby ty šílené sumy byli schopni splácet? Že  stačí opravdu málo, přijít o práci či dlouhodoběji onemocnět a jsou " pod mostem " co by dup.

On neví, že spousta lidí i když poctivě pracují, tak si nevydělají tolik, aby zaplatili za byt, takže musí hledat tzv. spolubydlení s úplně cizími lidmi , kde mají společnou kuchyň a soc.zařízení, takže soukromí nula..? .Dříve takto bydleli studenti. V dnešní době takto musí řešit svou situaci i lidé kterým je třeba  přes 50let .

 

Mohou snad naši spoluobčané za to, že nic nezdědili,že někteří zůstali sami, nebo nemají rodiny, které by jim pomohly, a  i když pracují  ,tak na slušné bydlení nemají , protože z platu  ty nájmy, pronájmy bytu nemohou zaplatit ?

Tak mě napadlo pořekadlo : SYTÝ HLADOVÉMU NEVĚŘÍ......

Co jste za člověka pane Bělobrádku ??? KŘESŤANSKOU LÁSKU Z VÁS OPRAVDU NECÍTÍM.    JE MI Z VÁS ZLE.

Jana. V.