Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13052

2017-02-16 13:56

Bankéři Za válek co dotovali 1sv a 2sv

Henry Kissinger označil vojenský personál "nic než psy sloužit našim potřebám".

George Bush , při návštěvě nemocnice VA by hihňání a ukazují hrubost těm zraněných a zmrzačených "bojovat za naše svobody" poté, co napadl Irák a Afghánistán pod lží ... a miliony nevinných lidí v těchto zemích zemřely.

Vietnam je Odhaduje se, že více než 2 miliony Vietnamců zemřel v důsledku amerického imperialismu, k čemu?

WWI a WWII desítky milionů zemřelo, zatímco země byly vyřezány se jako krocaní dále na základě pravomocí, které započaly války na základě lží jako my, Spojené státy americké, klesl atomové bomby na nevinné lidi v Nagasaki a Hirošimě otestovat naše nové vojenské hračky, zabíjet desítky tisíců a dává mnohem více rakovinu přes spadu. Proč?A ctíme všichni ti zabili dnes se svou odvahou bránit a chránit naše "svobody" ... a to je všechno byl obrovský lež.

Co když téměř celé století nyní hrstka globálních centrálních bankéřů byli v takovém řízení národního státu vládami po celém světě, aby mohly kontrolovat, kdo je u moci, jaké politiky se odehrávají a co války se bojovalo, kde a kdy zároveň poskytuje doprovodný propaganda vnucovat jeden vytvořený nepřítele proti druhému.Celou tu dobu, že je velmi málo, aby neuvěřitelné sumy peněz, vypůjčené v zájmu k národních států VICE-na financování těchto válek.

Mohl byste, byste tomu?

Vezměme si Švýcarsko. To nikdy bylo napadeno. Každý občan je ozbrojený a země poskytuje policii do Vatikánu. To je také domovem světů největší bankou, má extrémní zákony tajemství a je domovem Rothschildova podvodného systému s penězi žádné hodnoty.