Týdny občanského neklidu

Neveřte nic co vám vysílaji v TV je to snužka sraček
Nepřihlášený uživatel

/ #2175 Neveřte nic co vám vysílaji v TV je to snužka sraček

2017-02-17 15:20

K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEM MALÁ HEREČKA PIŠE D.TRUMPU :-D XD

Přišli jsme o dům, viděla jsem smrt, píše sedmiletá Syřanka z Aleppa

Jedna ze syrských rodin žijících v povstalecké části Aleppa se rozhodla informovat svět o hrůzách, které se ve městě dějí. Na Twitteru si získala desetitisíce příznivců hlavně sedmiletá Bana Alabedová, jejíž dům se během posledních tvrdých bojů změnil v sutiny. „Pod tvrdým bombardováním. Mezi životem a smrtí, prosím, modlete se za nás,“napsala dívka v pondělí ráno.K SMICHU HEREČKA CNN MAISTRIEM ČT HOVNA NA TO ANI ODKAZ ZTRÁTA ČASU

FAKTA O HEREČCE S ALEPPO

Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agendy"

Pokrytí západní mainstreamová média v syrské války je "ohrožena", protože jejich lokální zdroje "nejsou věrohodné" a v případě Aleppo, ani tam, kanadský novinář řekl v emocionálním projevu v OSN.

"Byl jsem mnohokrát Homs, aby Maaloula, aby Latakia a Tartus [v Sýrii] a znovu, Aleppo, čtyřikrát. A podpora lidí jejich vlády je naprostá pravda.

Ať už slyšel korporátních médiích je zcela opačný, "Eva Bartlett, kanadský novinář a právý aktivista, řekl na tiskové konferenci uspořádané podle syrské mise při OSN.

"A v takovém případě, co slyšíte v korporátních médií, a já se je pojmenovat - BBC, Guardian, The New York Times atd - na Aleppo je také opakem skutečnosti," dodala.

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii lže o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. Neměli bychom tolik lidí zabito. "

Ptáte se, proč nejsme svědky," řekla Bartlett. OSN

"To se týká otázky druhého džentlmena o tom, proč většina z firemních médii jsou lži o Sýrii. Je to proto, že to je agenda; kdyby řekla pravdu o Sýrii od počátku, nebyli bychom tady. 

VICE O HEREČCE-Novinář Výbuchy MSM v Syrii Působení: "lži Jejich agenda"

VICE-CNN Chytil staging News segmenty o Sýrii s herci

 VICE-Pád Mainstream Media - Při Propagandě selže, lidstvo se probudí