Týdny občanského neklidu


Nepřihlášený uživatel

/ #2201 Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě

2017-03-30 16:39

V Římě si všichni slíbili, že platí to, co si slíbili dříve

Špičky EU před několika dny podepsaly v Římě patetickou deklaraci o společném dvourychlostním souručenství zemí EU. Deklarace uvádí, že 27 zemí EU chce pokračovat po společné cestě integrace EU (integrace do federativního svazku), jenom to nebude najednou a různé země budou moci postupovat různou rychlostí. Jenže země, které budou pomalejší, budou vystaveny sankcím. Nebudou mít přístup k volnému trhu v EU. Nebudou mít volný pohyb osob v EU. Země slíbily, že EU bude nadále přijímat nové členy. Ale odchody z EU nepřipadají už v úvahu. Dovnitř EU ano, ven z EU jedině přes mrtvolu toho, kdo bude chtít odejít. A první mrtvolou bude Velká Británie, zdůrazňuje Martin Schulz.

A při pohledu na zpocené čelo Bohuslava Sobotky v Římě asi mnoha lidem došlo, že tady je konečná, dámy a pánové. Berlín chce společný stát, federativní svazek, Novou Evropu. A jak zdůraznil Martin Schulz, země EU musí mít společnou měnu, společný trh zboží a práce, společnou rozpočtovou politiku, společné daně a společnou obranu. Země, které toto nebudou akceptovat ihned a teď, tak takové země se zařadí do druhé a pomalejší rychlosti evropské integrace. A to ponese s sebou sankce.

VICE-Británie aktivovala článek 50 a královna hraje o všechno. Globalisté chtějí rozbít její Commonwealth! Skotsko odhlasovalo nové referendum o nezávislosti a Schulz chce udeřit na členské země EU. Dovnitř ano, ven jenom přes vlastní mrtvolu!