Týdny občanského neklidu

Kubík Nelida!

/ #2206 Raději Zemana, než EU !!!

2017-04-21 15:44

Prezident Zeman (ať je jakýkoli), říká naprosto otevřeně to, co většina národa!

Jeho chyby a návyky, jsou pouze jeho, stejně jako je má každý z nás! Je to jen člověk jako my, shodou okolností a z vůle lidu, prezident. Proto jej musíme brát takového, jaký je! Budiž mu ke cti, že nic před národem nezastírá!

  Z počátku, jsem jej volil jako menší zlo!  Přivandrovalce z Rakouska a poskoka Havla, jsem nechtěl v žádném případě! Byl jsem v Jihomoravském disentu, ale kdo tam co věděl o jakémsi Havlovi? Když jsem se dozvěděl, že dostával peníze ze "západu", nestačil jsem se divit! Prý pro všechny "postižené" KSČ!?!  Komu je vůbec dával?

  Není se co divit, že oba dostali co neměli. Prokázaná kolaborace s Němci a najednou restituce majetku?  Jak vůbec mohlo k tomu dojít !?!  Tohle by bez přípravy předem, prostě nikdy projít nemohlo!

  Proto také došlo k rozkradení státního majetku!!!  Jinak se porevolučním "prodejům" říci nedá! Důsledky pociťujeme stále - viz OKD !  Pod dozorem Sobotky si Bakala obstaral pěknou sumičku, která mu zajistí nepostižitelnost naší bezzubou Policií i justicí.  Podobných "kauz" najdete více,než dost!

  Když si "vláda", vedená kýmkoli, "vypůjčí" důchodový fond a nevrátí jej, co to je?  Každý rozumný člověk řekne, že to je krádež "za bílého dne"!  V Čechách, jakoby se nad tím zavřela voda!

  Teď nám "kdosi", vyhlásí občanský nepokoj.

 PROČ?    ABY  ODVEDLI  POZORNOST  OD  SKUTEČNÝCH  PROBLÉMŮ!!!   ABYCHOM SI NEVŠÍMALI   MNOHEM   DŮLEŽITĚJŠÍCH   VĚCÍ   A    TAK   NÁM   ZAVŘELI   "HUBU"!!!