Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie


Nepřihlášený uživatel

/ #13743 Za únik Fašisticke strany nestali Ruský hackeři

2017-05-17 06:22

Odhalení a video: Za únikem emailů Demokratické strany nestáli ruští hackeři, ale zaměstnanec sekretariátu strany, který byl vloni zavražděn! [CZ Titulky]

Záhada okolo skandálních úniků emailů ze serverů Demokratické strany, ze kterých vyplynuly kauzy jako Pizza Gate [1], ovlivňování médií vedením strany, psaní pozitivních článků o Hillary Clinton na objednávku u největších mainstreamových médií v USA a další kauzy, je blíže svému vyřešení, i když nezodpovězených otázek nyní naopak přibylo. Včera na televizi Fox News uvedl soukromý vyšetřovatel a detektiv Rod Wheeler, že zaměstnanec Demokratické strany Seth Rich [2], který byl vloni v červnu zavražděn dvěma výstřely do zad ve Washingtonu D.C. nedaleko svého bytu, zanechal na svém počítači důkazy o tom, že před svojí smrtí intenzivně komunikoval s vedením Wikileaks.

Aktualizace z USA dnes 16. 05. 2017 – FBI potvrdila informace Roda Wheelera!

Dnes ráno potvrdil zástupce FBI na Fox News, že z forenzní analýzy počítače Setha Riche vyplynulo, že opravdu poskytl Wikileaks blíže neurčený objem interních emailů Demokratické strany. Emailové důkazy o této transakci má FBI k dispozici . Celá pitomá a stupidní historka o ruských hackerech tak dostala definitivní smrtelnou ránu a je už jasné, že šlo o inside job a já jen dodám, že my jsme to přece říkali celou dobu na alternativě. Jinak kontakt s Wikileaks z počítače Setha Riche proběhl podle FBI skrze jiného člověka a spolupracovníka Wikileaks, Gavina MacFadyena, který je shodou okolností už také po smrti a také najednou zemřel, vloni 22. října 2016. MacFadyen byl investigativní novinář a aktivista obhajující whistleblowery.

http://www.aeronet.cz