Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Sobotko strčte si mzdu do prd

/ #13798 Sobotko strčte si mzdu do prd Nevolitelnej idiot prodej

2017-05-20 17:25

ČSSD si myslí že za ty falešné hraci peníze jim dáme hlas to se spletl já šlapky nevolim od G.SOROSE A hracima bezcenima papirkama si mě nekoupí STRČ SI MZDU DO PRD VLASTIZRADCE 
Sobotka si dělá z voličů doslova (_._) nebo to myslí vážně?

Pokud se podíváme na informace Eurostatu o německé průměrné mzdě, tak vidíme číslo 3.703,- EUR měsíčně. To je 98.415,- Kč podle převodního kurzu [5]. Jinými slovy, německá průměrná mzda je rovných 100.000,- Kč a český medián tak představuje jen jednu čtvrtinu německého průměru, resp. český průměr představuje jednu třetinu německého průměru. Zároveň to znamená, že česká minimálka dosahuje jen 12% německé průměrné mzdy! Dámy a pánové, kdo z vás to má? Jak je možné, že jsou v ČR takto nízké mzdy, když spotřební ceny, náklady na bydlení, ceny paliv a energií, potravin, oblečení, úvěry a hypotéky jsou v ČR nejen cenově plně srovnatelné s Německem, ale někdy jsou dokonce i vyšší než v Německu?

Už chápete, jak je to možné a jak je to udržitelné? Odpovědí je mamutí zadlužení českých domácností. To dosáhlo koncem loňského roku výše 1,4 bilionu korun,  to je více, než jsou výdaje státního rozpočtu pro celý fiskální rok [7]. No to je přece jasné, ekonomika není perpetuum mobile. Pokud jsou ceny a služby na trhu srovnatelné s cenami v Německu, ale mzdy dosahují jen třetinových nebo čtvrtinových objemů ve srovnání s Německem, tak logicky ten rozdíl se musí někde vzít. A to někde nebo něco, to jsou úvěry, hypotéky, leasingy a spotřební úvěry. Dluží všichni, všude, od kojenců po mrtvoly v krematoriích. 28 let po falešné revoluci.

http://www.aeronet.cz