Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům

/ #14052 Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům

2017-07-04 16:40

Česko-německý fond budoucnosti vozí do Česka migranty a ukazuje je českým školákům jako přínosné multikulti obohacení pro národ! Školy v tichosti reprogramují vaše vlastní děti ke změně světonázoru a akceptaci migrace a Islámu jako přirozeného prostředí pro budoucí Evropu!

I když už jsou prázdniny, opět a znovu vyplouvají na povrch informace o působení německého neziskového sektoru v České republice s požehnáním českého státu. Jak nás do redakce AE News upozornil jeden z našich čtenářů, Česko-německý fond budoucnosti, který vznikl v roce 1997 po podpisu Česko-německé deklarace, poskytuje dotace a granty jednotlivým českým a německým neziskovkám pro osvětové programy na podporu multikulturní inkluze. Německé neziskovky ve spolupráci s vybranými školami v Německu jezdí do Česka a pořádají s českými školami a gymnázii workshopy a semináře, kde české mládeži programují do hlav pozitivní náhled na soužití s jinými (rozuměj hlavně s arabskými) etniky. Mluvil jsem o tom v pátek na Svobodném rádiu, že dospělé lidi už nejde přeprogramovat, takže globalisté se zaměřují na likvidaci národa na tzv. 1. prioritě řízení. Chceš-li pokořit nepřítele, vychovej jeho děti!

Ukážeme si několik příkladů grantů, které poskytuje Česko-německý fond budoucnosti pro organizace a školy ve vztahu k posilování multikulturní osvěty v České republice. A je to opravdu síla.

Jak se vozí migranti do českých škol?
Projekty měsíce
RIKAMIFO – Průzkumníci migrace
Žadatel:
Richard-Wagner Gymnasium
Wittelsbacher Ring 9-11
95444 Bayreuth

Partner projektu:
Gymnázium Nad Kavalírkou
Nad Kavalírkou 1
150 00 Praha 5
www.kavalirka.cz

Cíl projektu: Žáci gymnázií z Bayreuthu a Prahy se zabývají tématem migrace a integrace. Výsledkem jejich průzkumu bude brožura a kalendář s vyhodnocením rozhovorů s migranty v obou zemích [1].

V rámci výměnného pobytu žáků pražského gymnázia (GNK) a bayreuthského gymnázia (RWG) došlo k prvnímu setkání 20. – 26. března 2017 v Bayreuthu. Protože bayreuthští žáci nemluví česky, účastnili se jazykové animace, která jim měla pomoct odbourat jazykové bariéry. Následně byly vedeny filosofické rozhovory na téma vlast, jinakost a identita. Zároveň byla vyhodnocena přípravná práce pražských žáků, kteří pomocí dotazníku zjišťovali, jak se žije Němcům v Praze. Také v Bayreuthu běžely anketa a rozhovory s rodiči a prarodiči migrantů.  Protože RWG je škola s vysokým podílem migrantů, byla tato situace probírána a srovnávána ještě s dalšími státy světa. Přičemž hlavní věc, která zajímala žáky obou zemí, byla, jak migranti a jejich spoluobčané vnímají tuto situaci a jak se v cizí zemi cítí. Několik rozhovorů se uskutečnilo také s partnery Česko-německé společnosti ještě před návštěvou německých žáků v Praze.

http://www.aeronet.cz