Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Diskriminace Evropanů je v plném proudu

/ #14130 Diskriminace Evropanů je v plném proudu

2017-07-12 17:46

Německý provozovatel Aquaparku v Čestlicích tahá do Česka děsivé manýry a do bazénů oblečené muslimky. Od vytunelované Podnikatelské banky k provozu bazénu za 4.5 miliardy korun, do kterého se nesmí v bermudách? To je možné jenom v Česku!

Diskriminace Evropanů je v plném proudu!

Závěrem bych chtěl vyjádřit stanovisko redakce, že respektujeme cizí kultury, ale respekt musí být oboustranný. Dokud nebude možné si v Saúdské Arábii vyjít na pláž v tzv. speedo plavkách nebo dámy v bikinách, kde hrozí za takové koupaní až 150 ran bičem, tak do té doby ani české bazény by neměly nijak vycházet vstříc jiným kulturám. Dokud se v Saúdské Arábii nebudou smět stavět křesťanské kostely a chrámy, tak ani v Evropě se nesmí dovolit stavby muslimských mešit a minaretů. Jinak vzniká jednosměrná diskriminace namířená proti Evropanům. Zatímco muslimové mohou všechno, Evropané nesmí nic. Zatímco muslimky mohou lézt do bazénů se spoustou textilu na sobě z ulice a dokonce v keckách, Čech už nemůže ani v bermudách! Co je to tohle za přístup? Jak na to reagovat? Bojkotem Aquaparku v Čestlicích?

Znovu ale opakuji, že Česko snese fšecko. Jak ještě dlouho? Kde jinde než v Česku je možné vytunelovat a přivést ke krachu banku, ošéfovat účetnictví pojišťovny, postavit prodělečný bazén za 4.5 miliardy, obnovit provoz zkorumpované strany z 90. let, dosadit na kandidátku bývalého odstřeleného premiéra a přesto se zařadit mezi národní miliardářskou smetánku? Nikde jinde, to jde opravdu jenom v Česku, kde lidé dávají největší preference oligarchovi a ex-spolupracovníkovi StB a jeho koblížkům. Všechny tyto znaky selhávajícího právního státu a demokracie jsou odrazem lhostejnosti lidí, voličů, občanů. Nikomu to nepřijde divné, nikdo se nad ničím nepozastavuje. Život jde dál a lidé jako lumíci jdou poslušně v řade za sebou a vrhají se ze skály. Na podzim budou volby. Počkáme si, kolik Sehnalů, Babišů, Bakalů a dalších se dostane k moci.

Nebuďte lhostejní k tomu, že vám člověk z vytunelované banky přivedl do Česka multikulti bazénovou politiku německé GMF. Nenechte si to líbit. Když mohou muslimky do bazénu v hadrech, vy můžete v bermudách! Domluvte se na Facebooku a jděte do Aquaparku v co nejdelších bermudách. Natočte potom reakci personálu a podělte se s naší redakcí o výsledek. Videa rádi zveřejníme! Žádejte rovný přístup a požadujte po provozovatelích bazénu, aby zadržovali muslimské ženy v burkinách a vraceli je do sprch, pokud přijdou zvenku a jdou rovnou do bazénu! Nedejte se! A sdílejte prosím tento článek, je potřeba, aby lidé věděli, že bazén za 4.5 miliardy postavený jako nepovedené „udělátko“, musí sloužit všem, nejen muslimkám v hábitech, ale i českým dětem, mládeži a mužům v bermudách!

http://www.aeronet.cz 

Brusel jak ho neznáte 

https://youtu.be/3mTR4waHBVE