Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy.

/ #14148 Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy.

2017-07-15 05:03

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy. Společné ministerstvo financí, povinná minimální mzda i pro cizince, vývoj nových evropských zbraní a společné dluhopisy. Rothschildům už nebudou dlužit jednotlivé země, dlužit bude EU jako jeden celek! A proč Macron porušil protokol na G20?

Donald Trump přiletěl po schůzce G20 v Hamburku minulý týden znovu zpátky do Evropy. Přiletěl na státní návštěvu Francie k příležitosti oslav výročí dobytí Bastily. Naplánované jsou hlavně rozhovory s Emanuelem Macronem k otázkám amerického odstoupení od Pařížských klimatických dohod a koordinace USA s Francií ve vztahu spolupráce k řešení krize v Sýrii. Tolik alespoň k celé návštěvě uvádí mainstreamová média. Jenže návštěva Trumpa v Paříži bude mít podle všeho za zavřenými dveřmi úplně jiné obrysy a rozměry, které bylo možné spatřit už minulý týden na summitu G20 v Hamburku. Abychom se dostali do obrazu, jaké vztahy se začaly mezi Trumpem a Macronem odehrávat, musíme si připomenout, co se stalo v Hamburku během společného focení.

Angela v Paříži, Trump v Paříži, Macron je na roztrhání. Rothschildové si přes Macrona svolávají schůzky na Elysejská pole?

Jenže to není jediná návštěva v Paříži. Ve stejný den přiletěla na návštěvu do Paříže i Angela Merkel [1]. To je neuvěřitelné, jak je najednou na Elysejských polích rušno, a to jen pár dní po skončení summitu G20 v Hamburku. Podle informací médií začíná mocenské duo „M&M“, Merkelová a Macron, rýsovat plány a obrysy Nové Evropy. V plánu a požadavcích Macrona se objevuje minimální mzda povinná pro všechny pracovníky, bez ohledu na jejich občanství, kteří pracují v dané zemi EU, takže pracovníci firem z ciziny by museli dostávat minimálně tolik, kolik je minimální mzda v dané zemi EU, kde cizí firma má zakázku. Pokud např. by česká firma dostala v Německu zakázku na montáž nějakého zařízení, musela by platit české pracovníky na montáži ne českou mzdou, ale německou.

http://www.aeronet.cz