Petice za referendum o vystoupení z Evropské unie

G20 teroris

/ #14149 G20 teroris

2017-07-15 05:05

Mocenské duo „M&M“ předložilo nákres Nové Evropy. Společné ministerstvo financí, povinná minimální mzda i pro cizince, vývoj nových evropských zbraní a společné dluhopisy. Rothschildům už nebudou dlužit jednotlivé země, dlužit bude EU jako jeden celek! A proč Macron porušil protokol na G20?

Evropská armáda bude vyzbrojena evropskými zbraněmi. Rothschildové chystají pro Evropu druhou židomarxistickou revoluci v podobě přerozdělení dluhů na všechny země EU nerozlučně a společně!

Jenže to není zdaleka všechno. Merkolová a Macron se dohodli, že Německo a Francie bude společně pracovat na výrobě nové evropské stíhačky, nového vrtulníku a dokonce i nových raket [2]. Toto není nic jiného než odpoutání se od amerického vojensko-průmyslového komplexu. Vlastní zbraně jsou totiž předstupněm pro vybudování evropské armády. Jak už řekl nedávno Macron v médiích, není možné budovat evropskou armádu, která bude vyzbrojena americkými zbraněmi. Je to logické, závislost na amerických zbraních znamená závislost na NATO, které ovládají Američané. Pokud má vzniknout Nová Evropa, musí mít vlastní zbrojní průmysl, kterým vyzbrojí vlastní armádu. Je to naprosto jednoduchá rovnice. Všimněte si, že jednotlivé země bývalé Varšavské smlouvy měly rozvinuté vojensko-průmyslové komplexy, které po roce 1989 byly úmyslně různými lidmi jako Havel, Kalousek a dalšími zlikvidovány, ale teď se ukazuje, že globalisté rozdali nové karty a všechno se mění. Kdo chvíli stál, už stál opodál.

http://www.aeronet.cz