Vyhnat všechny cikány z české země

právnik

/ #25

2018-09-01 17:15

Pri čítaní takýchto petícii a vyjadrení k nim často rozmýšľam nad malosťou a obmedzenosťou ľudí, ktorí si nevidia ďalej ako na špičku nosa a podpisujú niečo takéto.

Čo si to vôbec dovoľujete, vyzývať k tomu, aby sme niekoho vyháňali? Vám by sa azda páčilo, keby vás niekto násilím vyháňal len preto, že zopár "slušných Čechov" (ale takéto osoby sa určite nájdu aj v našom národe, nie ste njakou výnimkou) sa snaží dokázať si svoju tuposť?

Táto petícia by sa mala ukazovať na školách ako ukážkový príklad predsudku. Vy si myslíte, že všetci Rómovia sú rovnakí a presne to je predsudok. Nikde totiž nenájdete dvoch rovnakých ľudí. Viete, koľko slušných a pracovitých Rómov existuje? Odkiaľ si beriete právo rozhodovať o osudoch ľudí, ktorí sú častokrát mnohonásobne inteligentnejší ako vy?

Nikto si nezaslúži, aby s ním bolo zaobchádzané ako so zvieraťom a presne na to vyzývate vy. Vy ste sa asi dostatočne nepoučili z histórie a potrebujete si ju zopakovať, aby ste vedeli, čo je to za hrôza a des, keď pár idiotov prenasleduje ľudí, ktorí nikomu nič zlé neurobili, akurát majú inú farbu pokožky. 

Na záver prikladám článok, ktorý by ste si mali vo vlastnom záujme naštudovať. Vyvracia niektoré mýty o Rómoch.

www.syndromrom.sk/?page_id=12