Demise vlády a jmenování vlády skutečných odborníků.

Jan Mička

/ #97 Re: Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška

2012-02-07 11:40

#95: proud - Re: Re: Re: Re: Tomáš Houška pekny,az na to,ze proc cekat na rakovinu a pak teprv lecit pricinu,kdyz muzu zit zdrave a ani nemit s rakovinou zadny starosti.KOsmicky energie necham panbickarum,nenakrmej me,jen moje ruce a hlava me dokaze nakrmit,tedy prace.Jinak by ji delala ta kosmicka energie za me,nedela! A nikdy ani nebude:-).

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Asi si to neuvědomuješ, ale odporuješ sám sobě. Jak můžeš žít zdravě a předcházet rakovině, když už dnes skoro dvacet let zdravě nežiješ a rakovina už metastázuje. Kdybys to řekl doktorovi, že v momentě kdy už máš rakovinu, budeš se věnovat prevenci, zaťuká si na čelo a kromě chemoteraspie ti předepíše ještě pobyt v psychiatrické léčebně.  :-)) Promiň ale jsi úplně mimo. A proč ke Kosmické energii montuješ pánbíčkáře? Já o koze ty o voze. Víš něco o sočasné metafyzice, posledním poznatkům astrofyziky, kosmologie, výzkumu elementárních částic? Kdybys něco o tom věděl, tak bys nestřílel tyhle slepé patrony, protože právě věda o těchto věcech už začíná mluvit. Že o tom ty nic nevíš, je čistě tvůj problém. Když například já nebudu nic vědět o transplantacích srdce, tak budu mlčet a nebudu tvrdit chirurgům, že to jsou nesmysly a oni jsou mastičkáři a kořínkáři. Vypadám totiž potom jako hlupák. Tak bychom mohli debatovat hodně dlouho. Ale věř si, čemu chceš, já nemám potřebu tě o něčem přesvědčovat, snaž se sám hledat a poznávat, jen musíš druhým lidem přiznat právo NA SVOBODU VÝBĚRU KVALITY A KONTROLY SVÉHO ŽIVOTA. Tohle právo tady je totiž zatím navzdory obecně omílané propagandě potlačováno.