Pro klidnou a bezpečnou Kutnou Horu

Vladimir Dupal

/ #16 vladimir dupal

2012-04-10 12:28

zdravim,

pripojim svuj podpis jen mam nekolik poznamek k textu petice protoze se mi zda trochu "zvlastni":

...Principiálně odmítáme separování skupin obyvatel do vybraných lokalit podle sociálního statutu...

Myslim ze Pritoky byly prave dukazem teto vety, kdy dochazi k separovani bohatych do vybrane lokality. Par socialne slabych tuto lokalitu kulturne a socialne jen obohati.

...nikoli separace a segregace nýbrž integrace a začlenění, aktivní přistup k řešení příčin je jedinou cestou ke zmírnění nepříznivé sociální situace...

Domnivam se, ze prave presun obyvatel ze separovane a segregovane casti Neskaredice do integrovane casti mesta Pritoky by mohla zmirnit socialni situaci techto lidi. Mohou vam tam treba sekat travnik nebo myt auta.

...Nebude to totiž nikdo ze současných zastupitelů nýbrž my – obyvatelé dotčených lokalit, kterých by se realizace nevratně a zásadně dotkla...

No a tohle me mozna limituje, abych mohl pripojit podpis protoze nejsem zásadne a nevratne dotcen, protoze mam trnale bydliste momentalne mimo KH.

+ jak nekdo psal socialne slaby buze byt nekdy kazdy z nas a psat petici proti socialne slabym mi prijde jako sprostarna a nabubrelost nejvyssiho kalibru. Nicmene verim ze to tak nebylo mysleno.