Petice za nový skatepark v Děčíně

Tomáš Luczków

/ #7 Re:

2012-07-27 19:46

#6: Dominika Ševčíková -

A teď si polož otázku. Na čem ta jednání s městem ztroskotala? Proč to nedapadlo podle Vašich představ? Proč To Jakubovi Ouvínovi vyšlo? Bude to v přístupu.

Jeden moudrý jednou řekl, "KDO CHCE, HLEDÁ ZPŮSOB, KDO NECHCE, HLEDÁ DŮVOD." Ve známostech to nebude, Buba se Bažáku  věnuje denodenně a odvedl spolu s dalšími neuvěřitelný kus práce. ZCELA ZADARMO. BEZ NÁROKU NA NĚJAKOU ODMĚNU. JENOM PROTO ŽE CHCE. ZAČAL TAK, ŽE ŘEKL LIDEM CO CHTĚJÍ. VZALI KRUMPÁčE, SRPY, RÝČE A džungli přeměnili na pole.

RUKU NA SRDCE, KDO Z VÁS UDĚLAL NĚKDY NĚCO PRO SKATEPARK? JÁ NIKDY NEVIDĚL ŽÁDNÝ SKEJŤÁKA, ABY VZAL PYTEL A KOŠTĚ A SESBÍRAL TEN BORDEL CO TAM PO VÁS JE! HUMUS co tam je po Vás! to tam měla zůstat raději otevřená ledová plocha!

Mě to je třeba úplně jedno, že jezdíte kde jezdíte. Už dávno jsem pochopil, že co si sám neudělám prostě nemám. Mít já nekonečně mnoho prostředků na podporu čehokoliv, Vám bych nedal ani korunu. Protože mi to co děláte přijde bezprizorní. Viz. Bubů příspěvěk výše.

Pan Raška je sportu zasvěcený. Ale on nemůže za to, že jste ve své iniciativě po změně vedení na magistrátu nepokračovali. A kdo by chtěl brát záštitu nad závody, které nemají kontinuitu? Vycházet se musí z tradice. Jedna z Vaších chyb je, že jste v závodech nepokračovali. Teď by jste měli 5. ročník, dostali by jste sem nějaký profi jezdce, aby si předvedli, sponzory by ste získali atd. atd. vše je se vším spjaté

Máte teď jen zelenou louku, je potřeba vykopat základy, a každý rok postavit alespoň jedno patra, doufaje za pomocí města..

Na závěr, bez kritiky, chci aby ste věděli, že vám držím palce, aby jste dosáhli svého, ale měli byste začít u sebe, a né u města..