Petice za nový skatepark v Děčíně

Tomáš Luczków

/ #20 Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 10:54

#17: dony - Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Kdežto u tebe se o nějaké inteligenci ani mluvit nedá. Ve škole nás učili, že tvorové jako ty vyhynuli v pravěku. Musíš být McGiver, že si přežil. Tvoje hláška "Nečetl jsem diskuzi, ale.." jen podtrhuje, jaký máš vztah k danému tématu..

Ale:


- skejťák je tak silná nákupní síla, asi jako průměrný Čech na nákupech v Pařížské ulici. co z toho vyplývá? na nějakou střechu a dobrovolné vstupné zapomeň. Zapomeň i na stánek, protože když budou mít skejťáci hlad, za 20 Kč se v Kauflandu nají, pokud jim teda na jídlo po cigaretách, rumu nebo krabičáku zbydou peníze. TAKŽE na nějaký výdělek vzhledem k investičním nákladům ( cena stánku, voda, elektrika, pracovní síla) ZA-PO-MEŇ

- Pan Pelant jistě rezervy v práci má, stejně jako každý člověk, ale rozhodně dělá více práce pro Děčín než ty. Takže jeho jméno ani nevyslovuj.

- štěkat a kritizovat umí každý. Tvořit už jen vyvolená hrstka.

- s tím očekáváním ultraprojektu se projevilo tvoje češství. Já jsem myslel, že tam bude jezdit na výlety Porta Bohemica, bude tam basketbalové hřiště, vzducholoď, horolezecká stěna, skákací hrad a zkušební jízdy Hummerem (H1 samo). Nic z toho tam ale neni. A víš co? je mi sympatický a obdivuju tým kolem Jakuba že něco takového dělaj. Mohli by si sednout  ve 3 do hospody a nadávat tam jak stojí všechno za vyližzadek. Místo toho vemou krumpáče, rýče a jdou makat zadarmo, ve svém voleném času pro lidi co ani neznají.

- Byl jsem u toho když přišla maminka tohodle borce. (http://www.youtube.com/watch?v=p4aJmfR-gto čas 1:30) a zcelého srdce děkovala Jakubovi, že tak malého šťastného ještě neviděla, a jestli i budou nějaké tréninky, a jestli se akce bude opakovat atd. atd.. Pak jsem se bavil s Kubou a víš co mi na to řekl? "To byl skvělej pocit, doslova k nezaplacení a proto to děláme!"

- Jestli chceš na někoho klást nějaké cíle, tak začni u sebe. A ne velikými, začni malými. Začni třeba pokorou a ochotou

- Německo do toho netahej, ty se o prostředí kolem sebe umí chovat. Poláky ty ne, ty mají víc národní hrdosti, snahy a smůly víc než kdokoliv jiný z nás. Ale máš pravdu, bydlení tam je o ničem jiném, protože tam nejsou češi jako ty!