Petice za nový skatepark v Děčíně

Tomáš Luczków

/ #22 Re: Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

2012-07-30 13:46

#21: dony - Re: Re: Inteligence lidí v Děčíně mě stále překvapuje

Ale i děčínský skatepark když byl nový, tak byl pěkný. Všichni byli spokojený a do stavu v jakém je ho mimo nazastavitelného času dostali především jezdci.

Všichni vrátné, co jsou na ZS v Děčíně jsou příjemné, ochotné a milé. Záleží na tom, jak s nimi kdo komunikuješ. Jestli vtrhne na zimák ani nazebučí, jde se tam VYCHCAT  a pak ji poručí aby mu šla otevřít skatepark, tak se nedivím že jsou podrážděné.

Hokej, fotbal, bike a skate jsou sporty. Nezvýhodňuji žádný ze sportů. Je ale více než jasné, když hokej a fotbal jsou PRIM tak budou dostávat více peněz. U nás to je ještě jinak, protože tu máme basket. Ale to je zase o jiné diskuzi.

Jestli ty si někdy hrál hokej, tak zcela zbytečně. Ztráta času a financí tvých rodičů. Jak jsem psal, hokej je sport, a cílem každého sportu je vychovat slušné lidi. Ty nejsi slušný člověk. Tvé vystupování jebzávistivé a pokrytecké.

Myslím si, že největší reklamu dělají městu aktuálně košíková, hokej a sestry Antošovy.

Nechceš se do nikoho navážet, ale to právě děláš. Nehraju si na nic, jsem soudný a objektivní člověk, lepší člověk než ty, protože k rádoby urážkám jsem se v této diskuzi nesnížil. Jen se snažím označovat věci správným jménem.

A jestli máš nějaká problém se mnou, můžeme si to vyříkat z očí do očí. Ovšem v tvém podání lepší bude se schovávat za nick a ostatní kritizovat.. vygoogluj si moje kontakty, nalezni odvahu a řekni mi do očí, co máš se mnou za problém..

Jestli si myslím že nepracuju,  tak pracuju. To že jsem klukům natočil video, považuji za dobrovolnou a solidární věc. BTW, natočení, namluvení, sestřihání tohoto videa mi sebralo 16 hodin mého života. Kdy ty si naposledy udělal něco podobného? každé mé video se těší vysoké sledovanosti, a díky tomuto mému projektovému příspěvku  seskupení kolem Jakuba Ouvína získalo ne malou dotaci. A to potěší. Když dobrovolná práce přinese vytoužené ovoce. Tvé monology jsou pro mě zcestné a prázdné. Minimálně do doby než se podepíšeš.

Nemáš s tématem nic společného, ale přesto musíš čeřit vody. Nemáš čas, ten nemá  v dnešní době nikdo. Tvůj příspěvek jsem pochopil = NIL. (vygoogluj si, co to znamená, ty jeden ex-"hokejisto") Lidma jako ty pohrdám..