Vyhodte Bílka


Nepřihlášený uživatel

/ #331 Re: "Vyhodte Bílka"

2012-10-17 22:47

#234: Deivi 8 -

Vážený pane, úvodem mě překvapuje Vaše drzá teze o Hurvínkovi a válce. Jdete náhodou kolem se podívat, co to tady je zač. Tak jste to zjistil a mohl pokračovat dál. Ale vy ne, Vy máte najednou pocit, ze musíte  všechny poučit, protože zde uvedené názory se Vám nelíbí a všichni jsou hloupí. Skoro by mě nepřekvapilo, kdybyste se podepsal Michal Bílek.

A teď k věci. Patřím ke generaci, která fotbal sledovala se zájmem od roku 1960. Věřte mi, že mám co posuzovat a na co vzpomínat. Jak hráče, trenéry a vše související. Proto Vaše rady "tak tam běžte a ukažte, proč tam nejdete sami nebo proč tam sakra lezete" považuji jen za hloupé a drzé řeči. Já umím dobře svoji profesi, rozumím jí a tou se proto živím. Nemohu ji odfláknout, protože bych o ni přišel. Fotbalista je také profese. Trenér je také profese. Za tu práci je odměna. Když fotbalista, hokejista nebo trenér neumí svoji profesi nebo ji odflákne nebo nemá požadované výsledky, všude na světě letí. Tedy všude, jen u CZ repre ne. Odměny pro hráče jsou stálé, nenadřou se, trochu zrychlí ve 2. půli, přetrpějí sraz a pak honem do klubů snažit se, aby byli dobří a byli v základní sestavě a vyhovovali místním trenérůma fanouškům. Ani hymnu si před zápasem nezaspívají. Alespoň v tom by se Španělům vyrovnali. A Bílek? Ten zas celou dobu do dalšího srazu přemýšlí, na koho balón nakopávat příště. No za ty prachy, nevezměte to. A fanoušci?. Co si stěžují. hrajeme pořád ještě o druhý flek ze skupiny a neprohráli jsme. Co na tom, že se na to nedá koukat. Hlavně že budou prémie.

Závěrem chci dodat, že ač jsem sladoval fotbalové dění od roku 1960, hrál jsem ho i aktivně, ale poslední dva, tři roky se na něj netěším a nedívám. Přiznám se, občas se na chvíli podívám, jestli se to konečně nezměnilo, ale vzápětí bych si dal facku, co jsem si to já hlupák mohl myslet. NEZMĚNILO!

Doufám, že jste už dávno z tohoto fóra pryč, ale přesto, věřte ve fotbale bylo líp. A jestli Vám dnešní stav vyhovuje, tak Vás upřimně lituji.

Josef Zemek, Beroun