Petice za změnu na pozici náměstka hejtmana pro oblast školství

Peman

/ #20 Další to jde hlásit.

2012-12-16 12:48

//vtipy.netroof.eu/item/8169/krestan-kalousek-v-prestrojeni-putuje-do-vatikanu/
http://necyklopedia.wikia.com/wiki/V%C3%A1clav_Havel
a jeho dopisy Olze - pošli více kaviáru a doutníky
http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/5793-havlovy-dopisy-olze-posli-vice-kaviaru-a-doutniku.aspx

V roce 1968 sehrál velmi významnou, avšak poměrně tajnou roli. Když se jeho hry hrály ani po vstupu spřátelených armád (108 mrtvých), rozhodl se, že to dál takto nepůjde. Navázal proto Družba
u s tajnými službami prohnilého Západu, které mu poskytly trvalé a dobře placené zaměstnání maskovány jako cena Obie za hry Vyrozumění (1969) a Ztížená možnost soustředění (1970), které opravdu otřásly světem a neustále se hrají v nejlepších divadlech na Marsu av republice Underground. Menežovania a propagaci jeho umělecké dráhy se v tomto čase ujali různé masové mediální rádia, hlavně Svobodná Evropa, Hlas Ameriky a českokoslovenské vysílání rádia BBC.
A najednou prominentní disident

V období Studené války vydával Vašek svá literární díla na západě. Tantiémy, které za jejich prodej získával mu stačily k tomu aby bydlel ve velkém bytě na vltavském nábřeží, měl usedlost "Na Hradecka" (tréninkové místo na příští "Hrad"), kde jeho a jeho přátele věrně střežila pověstná StB. Sledovat utlačovaného disidenta Václava Havla nebylo těžké. Jeho tuzexový Mercedes se z dohledu tak snadno neztratil.

Toto vše bylo v režimu, ve kterém se běžný smrtelník musel ptát na cestu na tehdejší Západ "devizový příslib" a každý ulitý od veksláků koupený dolar si schovával do tuby od zubní pasty, či na jiné někdy i intimní místa, či rovnou do prdele strkal .

Aby upoutal ještě více, zapojil se do hnutí chatrné 77, ve kterém zastával funkci šlechtice. Tímto dal najevo svůj vztah k proletářům všech zemí.
A najednou je na prezidentském workshopu

Za jeho nehrané divadelní hry získal mnoho ocenění a pozornost mládeže. Ocenění za ně byly o něco vyšší než Nobelovy (narp. ​​Cena CIA), vyplácené byly doživotně. Takto zabezpečený pak absolvoval workshopy a školení v base, usrkávají koňak, zajedajíc ho kaviárem. V tomto období těžkého útlaku na jeho politické a humanistické smýšlení se školil, podobně jako mnoho světových osobností před ním, za prezidenta. Ve svých stresech upadal do transu a měl sen, ve kterém se nejednou viděl na hradě. Možná i proto byly odznaky s textem "Havel for president" vyrobeno tři měsíce před listopadem 1989.

Třeba si uvědomit, že v období totality se běžně vyvlastňoval majetek odpůrců režimu.
A najednou splněný sen našich národů .

"Budu jen presidentem na přechodné období ..."

Václav Havel - čtyřnásobný prezident.........