Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Kristýna

/ #1273 Re:

2012-12-19 09:02

#1271: Petr -

:-), že by se objevil alespoň jeden student,který používá hlavu ?

Milý Petře,je mi o 15 let více než tobě a i já stále volím KSČM. Můj otec je komunista, občas se dostávám do situace,kdy mi někdo řekne: Tvůj táta je komouš? A následuje zhnusený škleb. Naučila jsem se na to reagovat. Vím,že plno těch lidí čeká,že vezmu zpátečku a budu se za tátu omlouvat. Nedělám to.  Nemám důvod. S úsměvem se na ně obráčím a řeknu : Ano je a já jsem na něj hrdá. A je ticho :-).

Nedávno jsem vezla jednu známou v autě,která stále rozebírala "úžasného " Rásochu a spol. a nadávala na komunisty,že by se nemohla s nikým od komunistů bavit, tak jsem zabrzdila u krajnice a řekla, že dcera jednoho komunisty jí právě veze zadek v autě( a zadarmo), tak ať vypadne, že do cíle to má cca 25 km, že to dojde. Otočila o 180 stupňů a začala se bránit,že to řekla v legraci.

Je mi z toho, co se teď děje na gymnázium v Třeboni moc smutno, ale jsem strašně ráda,že se našlo tolik slušných a přemýšlejících lidí,kteří se postavili na stranu paní Baborové, i když,co si budeme povídat, nejde jen o paní Baborovou, to je jen taková zástěrka. Tady jde o něco úplně jiného....

 

 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...