Podpora Mgr. Vítězslavě Baborové, radní Jihočeského kraje za KSČM

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#4014 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňš

2013-07-11 16:46

#4010: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňští s

"Pokud neumíte rozlišit občanské povolání s veřejnou funkcí, obávám se, že byste měl svou hlavu zapojit víc Vy sám, člověče:-)). Mně nevadí a nikdo neprotestoval, pokud vím, proti tomu, že soudružka Baborová učí matematiku na ZŠ."

"to, že má někdo rovný přístup k voleným a jiným funkcím znamená, že má právo být volen a že se o takové funkce má právo veřejně ucházet. Tudíž, byla-li soudružka Baborová zvolena v řádných volbách do krajského zastupitelstva, je to nezpochybnitelné. To, že byla  politickým rozhodnutím následně dosazena do funkce radní pro školství, , je taktéž legitimní"

Podle toho, co říkáte, protestujete proti tomu, že paní Baborová uplatňuje své legitimní právo. To je zajímavý myšlenkový obrat, nicméně protestovat samozřejmě můžete. To, co obhajujete  dělali komunisti před rokem 1989. Mě tehdy při jedné příležitosti řekli "máte na to ze zákona  právo, ale máte smůlu, stejně Vám to nepovolíme".  Možná proto jsem na "demokraty" vašeho ražení poněkud citlivější a dost mě mrzí, že se dostáváme s lidmi, jako jste Vy zpět na začátek 80. let minulého století. Já osobně nevidím důvod proč bych měl jednat s paní Baborovou tak, jak jednali komunisti se mnou v roce 1980.

To, že nejste třeboňský absolvent pouze ukazuje, že je omezené myšlení rozšířenější, než bych čekal. Pro zajímavost, kde jste získal své vzdělání ?(bojím se, že odmítnete odpovědět)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#4016 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou tře

2013-07-11 17:21:23

#4014: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňš

A ty tady blbě plkáš, protože někteří uplatňují své legitimní právo nesouhlasit případně protestovat (ano protestovat proti takovým "zastupitelům" jako je soudružka Baborová).... S takovými jako ty, estébák Kučera či služka zločinecké organizace KSČ Baborová bychom se dostali ovšem do let padesátých....


Nepřihlášený uživatel

#4025 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou tře

2013-07-12 07:09:45

#4014: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kdo jsou třeboňš 

 Do mého vzdělání Vám nic není, jste snad kádrovák?.-) Jsem se svým vzděláním celkem spokojen, věřte mi:-) Nebuďte si tak jistý, že omezeným chováním jsou postiženi právě a pouze Vaši oponenti...v takových soudech bych byl vždy opatrnější...:-)

Vaše slovíčkaření a pokusy filosoficky vysvětlovat ( a tím i překrucovat ) mé myšlenky, mě přestávají bavit. A přirovnávat naše legální politické protesty k chování komunistů před rokem 89 je ukázkou toho, že nejste jen nestranným pozorovatelem a "ochráncem demokracie", ale naopak vemi zaujatým... :-)

Vaše směšně navozovaná paralela "máte na to ze zákona  právo, ale máte smůlu, stejně Vám to nepovolíme" je zcela mimo mísu.... od začátku šlo, jak ve formě petice, tak v následných akcích, o politický protest, který má plnou oporu v zákonech ( jak jste sám, zřejmě nerad, přiznal:-) ... že soudružka Baborová tlak neustála, znamená jediné: nebyla připravena vstoupit do politiky, protože opozice k politice patří ( alespoň v demokracii:-) V této zemi je obrovská spousta politiků, která musí denně čelit mnohem razantnějším útokům a mnohdy, díky až hroší kůži, s bravurou vše ustávají....

Pokud nevidíte rozdíl mezi chováním komunistů před rokem 89 a mezi současnými občanskými protesty, je mi Vás upřímně líto... 




Placená propagace

Tuto petici nabídneme 3000 lidí.

Zjistit více...