CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#292 Re: úroveň výuky

2011-05-28 22:03

#156: Jan Vávra, absolvent 1999 - úroveň výuky 

 Je moc pěkné, že to takhle říkáte, ale prosím uveďte mi nějaké přépadné úspěchy absolventů gymnázia Česká, ráda bych o nich něco vědela, do této doby jsem o nikom z této školy neslyšela, čímpak to asi bude???

Odpovědi

radim kouba

#297 a dost už!

2011-05-28 22:22:00

#292: - Re: úroveň výuky

nejspíš tim, že se o to nezajímáš. stejně jako já nevim, že je lafata z gonu, protože mi to doteď bylo šumák. přijde mi, že sice strašně kritizujete způsoby lidí z český, ze kterých jste udělali nějaký namachrovaný idioty, ale sami se chováte arogantně až to bolí, slušný příspěvky buďto ignorujete anebo se do nich strefujete a snažíte se akorát ponižovat lidi, tkerý se rozhodli nesedět na zadku a něco změnit, podpořit principy fungující demokratický společnosti, aby to tu dvacet let po revoluci nevyopadalo pořád jak za komanče.
kdybych si měl teď vybrat na kterou školu pudu, vyberu si českou, protože tam jsou lidi, který se nebojí podepsat pod to co říkaj, rozumně argumentujou a snaží se bejt milý a korektní i vůči lidem, který si to vůbec nezasloužej. a hlavně lidi, kterým došlo, že nejde o boj mezi školama, ale o boj s krajem - dokonce ještě předtim, než to tu někdo třikrát napsal...což se o tobě očividně říct nedá.
vzájemným hádkám třikrát nazdar, sportovkyně


Nepřihlášený uživatel

#298 Re: Re: úroveň výuky

2011-05-28 22:22:31

#292: - Re: úroveň výuky

Jen tento rok dva studenti Gymnázia Česká zvítězili v krajském kole soutěže SOČ a postoupili do kola státního. Dále mnohá další umístění v olympiádách z bilogoie, matematiky, českého jazyka...

 

Mra

#315 Re: Re: úroveň výuky

2011-05-28 23:30:27

#292: - Re: úroveň výuky

Pan Vávra je absolventem naší školy, myslím že graduoval před 10 lety a trvale zaujímal přední pozice na žebříčcích olympiád kat. A v oboru matematika a programování. Pokud sleduje stále naší diskusi, jistě rád upřesní.

Mra

#316 Re: Re: úroveň výuky

2011-05-28 23:42:17

#292: - Re: úroveň výuky

Dobrý večer, budu konkrétní za svůj obor, tedy Aj.

Od roku 2000 jsme kontinuálně drželi 2.příčku v okrese , vesměs s rozdílem0,5 bodu za gymnáziem specializovaným na tento jazyk. Nepamatuji si přesně rok, tuším před 4 lety, Míša K. prolomila bariéru a zvítězila, postoupila do regionu- byla2. v katA- nejvyšší,  před 3 lety Katka- nyní septima postoupila do celostátního kola, a rok poté Mája, nyní sexta byla 5. v republice! Dále při minimálním počtu hodin jazyka ( ve srovnání s jazykově zaměřenými gymnázii) x-( doplň si z webu + přidej minim.15) studentů získalo mezinárodní certifikát FCE(úroveň B1 a co víc dosahují certifikáty CAE- úroveň B2- opravňující je ke studiu na kterékoli univerzitě v Británii. Dlouhodobě se účastníme unikátních  mezinár. projektů- více na webu České.( sekce - studium- aj, nebo sekce -projekty)

Prosím, prostudujte pečlivě naše stránky. Díky.