CESKÁ PROTI SLOUCENÍ

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#345 Re:

2011-05-29 19:46

#344: -

Vážená paní Radová,
v pátek jsem přerušila svoje státnicové internetové embargo a zuřivě sdílím, posílám všude kolem. Chci ještě vyjádřit podporu, držím Vám všem moc palce. Velký obdiv oktavánům, kteří se do toho pustili s takovou vervou, ač kvůli maturitám mají plné ruce práce i tak. Podle toho, co mi říkala Martina a Ester píše na Facebooku je to nakonec jedno velké politikum a z toho je mi na zvracení. Když vyšel před měsícem ten článek v Hospodářských novinách, úplně jsem se tetelila blahem a hrdě ukazovala svému příteli, který chodil na všude propíraný "úžasný a skvělý" PORG (mezi námi, ani náhodou :) ), že i naše nenápadné gymnázium patří mezi nejlepší (což my už věděli dávno :) ).

Přeju hodně sil a energie, vyřiďte to prosím všem bojovníkům z řad profesorstva, kteří věnujete tolik sil a lásky (byť to zní zatraceně pateticky) ještě pořád "naší" škole. A taky to vzkažte studentům, kteří se nevzdávají, jsou obdivuhodní, že se takhle angažují i ve chvíli, kdy školu vlastně opouští. Mám zítra druhou státnici (tu pekelnější naštěstí už úspěšně za sebou) jinak bych snad i přijela, tolik jsem se těšila až se zas přijdu do školy podívat v předprázdninové atmosféře a takhle se to hroutí... Předpokládám, že zasedání zastupitelstva se účastníte, natřete jim to (to vám vzazuji jako pilný účastník podzimní demonstrace proti koalici na pražském magistrátu, díky které jsem si užila svým pět minut slávy na fotce na třetí stránce Hospodářských novin :) ). A když to nevyjde, nebudeme ještě věšet hlavu, ještě mám čerstvě v hlavě správní právo, pokusíme se udělat všechno proto, aby bylo usnesení případně dodatečně zrušeno.

Držte se, myslíme na Vás všichni!

Eva

Odpovědi

Feebrmeisterstick

#347 Re: Re: (dě)Kujem! :D

2011-05-29 21:06:37

#345: - Re:

Ahoj Evo! Děkujeme za podporu, rád bych jen podotknul, že nejen my, studenti oktávy, ale spousta dalších se angažuje co to jde! I mnohem mladší ročníky, které se rozhodly jednat a iniciovaly tuto akci (jsem na ně pyšný). Přeji spoustu štěstí ke státnicím.

 

Pavel Vebr

Tomáš

#349 Re: Re:

2011-05-29 21:23:42

#345: - Re:

Ahoj Evi :-)  ,

ačkoliv jsem většinou v kulturně/sociálních otázkách neaktivní, tentokrát mi to nedalo a rozšířil jsem to i u nás na matfyzu. Snad seženu pár podpisů i přes naše zkouškové...

PS: Paní Radová,držte se, jen tak naši školu nedáme!

Zdraví Tom