Na podporu Ruské federace, proti fašismu na Ukrajině, a na právo sebeurčení Krymu referendem.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7

2014-03-09 19:44

Slovania by mali držať spolu a tak by odstavili politických dobrodruhov.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#290 Slovania by mali držať spolu

2014-08-31 12:44:58

#7: -  

 Ano, to je naprostá pravda..proto se však divím tomu, že se zde všichni hlásíle k tomu, když Slovan zabíjí Slovana - nebo snad Ukrajinci nejsou Slované? Když jsme v éře ČSSR, drazí Slované, drželi do roku 1989 spolu, byli jsme tu jako v kleci, avšak ne ve zlaté - vždyť jsme si ani neměli čím vytírat zadky!

Nemohu souhlasit s tím, že si sousední mnohem větší a vojenskou technikou i zkušenostmi vybavený stát vtrhne do sousední země a bez vyhlášení války válku vede. Ale i s ohledem na naše zkušenosti víme, že to Rusko asi ani jinak dělat neumí.

Myslím, že obecně by mělo spíše platit, že člověk by neměl ubližovat člověku pod záminkou jakýchkoliv "ismů" a respoktovat jej, i když má jiný názor. Když tomu tak není, vede to k válkám.  Pan Putin ve svém mocenském opojení ještě zavleče celý svět do ozbrojenho konfliktu. To pak zapláčeme všichni - nacionaliské, fašisté, muslimové, křesťané, slované, germáni, zdravotně postižení, zdraví, staří, mladí, děti...válka si nevybírá. Na druhou stranu přeživší konečně poznají, co je pravá lidská hodnota - přežít. Ale těch, kterým se to podaří bez morální kocoviny, bude pramálo, to mi, přátelé s jiným názorem, věřte!

Andrea