Na podporu Ruské federace, proti fašismu na Ukrajině, a na právo sebeurčení Krymu referendem.

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#147

2014-03-28 10:09

Hlava mi nebere tu neskutečnou zabedněnost těch, kteří chválí tzv. "Západ". Co nám za 20 let dal? Svobodu? v čem? Vidím, v naprosté většině, jen ekonomické otroctví, sociální bídu, reálné občanské bezpráví, bezmoc a absolutní morální rozklad společnosti. Všechno pro peníze, za peníze. Že máme nové, "vyspělé" technologie? Že můžeme cestovat? Že můžeme mluvit o všem a veřejně? Technologie možná, jak pro koho, ostatní sice můžeme, ale čím je to vyváženo? Kdo, za poslední cca půlstoletí všude, po světě válčí pod záštitou tzv. svobody? Stačí se rozhlédnout okolo sebe. Neměl jsem rád Rusko, ale za těchto okolností se nedivím a souhlasím s Putinem a jeho politikou. Pořád křičíme cosi o svobodě a demokracii a kde je? Vidím hlavně Americký světový teror v zájmu kapitálu a ovládání, s naším poslušným, hloupým pochlebováním. Všechny velké války o moc odrazilo až Rusko. Každému jeho názor. Můj zní. Byli bychom dnes tady, nebýt Ruska? Napoleon, Hitler. Kdy nás ten slavný západ v něčem podržel? On nás jen potřebuje v zájmu svých zisků. Rusko si chrání SEBE, což MY neumíme.

Odpovědi

Nestraník

#264 Re: Kdo způsobil obrat v obou světových válkách?

2014-05-15 06:33:36

#147: -

Bláhová naivito! Jsem si velmi vědom důležité role Rusů ve 2. světové válce. Ale kdo způsobil obrat a porážku v obou válkách zejména Němcům byly Američané. Vybavení Rusů a Angličanů, statisíce vyloděných Amíků v obou válkách způsobily onen obrat.Jeďte se někdy podívat na pobřeží Omahy, na ty řady křížů Amíků. Nikdo jim nedával možnost hlasovat v referendu zda chtějí jít bojovat za Evropu (jako jsme to chtěli my s nešťastným radarem) a šli.

Rusům vždy pomohla hlavně krutá zima a to jak u Napoleona, tak Hitlera. A vždy pomáhali jen sami sobě. A pokud šli pomoct Evropě, tak jen aby si ji kus zabrali pro sebe na dlouhá léta. Za osvobození té části naší země si vzali pěknou daň - postavili si u Uralu celé nové pohoří z naší uranové rudy, kterou nám teď zpátky budou prodávat. Jo, osvoboditelé. A co si od nás odvezli Amíci? Co jsme jim platili?

Lidi probuďte se než bude pozdě!