Petice proti zavezení Propadliny na Žebračce

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#39

2011-08-24 16:18

Petice je sice pozměněna, ale jedná se pouze o doplnění informací a změnu slovosletu formulace.
Petice je takřka nepozměněná. Obsah je stejný.
Lidé musí vědět co podepisují.

Odpovědi

Fakta

#41 Re:

2011-08-24 16:39:48

Petice je sice pozměněna, ale jedná se pouze o doplnění informací a změnu slovosletu formulace.
Petice je takřka nepozměněná. Obsah je stejný.
Lidé musí vědět co podepisují.

Kdepak, tohle už je falšování petice a podobný podvod věci jenom škodí. Původní text je zcela jiný, žádná změna formulace či "slovosletu", je to zcela jiný výchozí text.

"Stát chce utopit 100 milionu korun v propadlém důlním díle, které tu máme 26 let a nikomu doposud nevadilo.
Propadlina na Žebračce je přitom vyhlášená kulturní památka a zimoviště netopýrů. Neměli by se tyto peníze použít raději na něco duležitějšího? Oprava komunikací, výstavby domu pro seniory a podobně. Tato zakázka se děje bez otevřené soutěže s argumentem, že současný stav ohrožuje životy lidí. Ten, kdo byl uvnitř ví, že co jde vidět je bezpečnější než to, co vidět není a tudíž se ptám, budou se zasypávat i vedlejší komory které zatím nespadly, ale časem také povolí. Na povrchu patrné nejsou, ale kdyby lidi věděli po čem šlapou.
Záhadou ale je, kde se vzalo "náhlé zhoršení stability," kterým ministerstvo financí odůvodňuje extrémně rychlý průběh zadání zakázky. Jo, když jde o prachy tak papír snese vše. Toto je názorná ukázka lobbingu který vládne ČR.
Prosim, řekněte o této petici pokud možno co nejvíce lidem. Čím více podpisů tato petice získá, tím více pozornosti získá u médií i rozhodujících orgánů."

Pokud je možné na tomto serveru texty petic měnit, je to účelový nástroj kdo kdo ví k jakému nátlaku. Majitel domény www.petice24.com je Samppa Rehu, Tapiontie 11, Oulu, Oulu 90570, Filipíny.

 


Nepřihlášený uživatel

#57 Re: 39

2011-08-24 23:38:31

#39: -

Was is das "slovoslet"...???  :-D