Zachraňte Kociánku

Quoted post

Edita Bartošová
Nepřihlášený uživatel

#11 Re: Vyjádření ředitele Centra Kociánka Tomáše Komárka k této petici:

2014-08-02 22:32

#6: - Vyjádření ředitele Centra Kociánka Tomáše Komárka k této petici:

na úvod mě zajímá, jestli je výše uveřejněná reakce tentokrát opravdu dílem Tomáše Komárka nebo je to další ze slohových prací tzv. "odborníka přes komunikaci" M.M.Mišíka, za kterou si jistě nechá opět vyplatit z rozpočtu CK podobně příjemnou finanční odměnu jako v březnu letošního roku? Původně jsem chtěla rozepsat odpověď na každý bod zvlášť, ale bylo by to obsáhlé a celkem zbytečné opakování všeho, co už bylo nejednou řečeno, napsáno, probíráno ... ale pokud si Tomáš Komárek OPRAVDU PŘEJE ZVEŘEJNIT DŮKAZY - není nic jednoduššího, než zveřejnit plné znění jeho tzv. "Rozvojového plánu CK", zápisy z jednotlivých schůzí RRPK včetně těch, na kterých byli přítomni zástupci MPSV, znovu připomenout skandál kvůli zrušení odborných lékařů v CK, což bylo v přímém v rozporu se zákonem 108/2006 § 36 a navíc tím došlo k ohrožení poskytování služeb rehabilitace, snaha T.Komárka zrušit tradiční vánoční výstavu orchidejí, zákaz zaměstnancům CK zúčastnit se s klienty každoročního vánočního benefičního koncertu pro CK a v neposlední řadě návrhy nových smluv DS, kde je OPĚT A V ROZPORU S VÝSLEDKEM JEDNÁNÍ RRPK A V ROZPORU SE ZŘIZOVACÍ LISTINOU CK  nastavená platnost na dobu určitou - do ukončení POVINNÉ !!! ŠKOLNÍ DOCHÁZKY, přestože jsou služby CK určené a nastavené pro klienty od 3-40let !!! OPRAVDU SI TOMÁŠ KOMÁREK PŘEJE, ABYCHOM TYTO PODKLADY ZVEŘEJNILI ???

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#54 Re: Re: Vyjádření ředitele Centra Kociánka Tomáše Komárka k této petici:

2014-08-07 07:50:01

#11: Edita Bartošová - Re: Vyjádření ředitele Centra Kociánka Tomáše Komárka k této petici: 

 Paní Bartošová, chápu Váš zájem, že chcete aby Kociánka zajišťovala postiženým dětem maximálně možnou péči. To chtějí i všichni na Kociánce a ředitel Komárek na prvním místě.

Rozvojové plány všech MPSV řízených organizací sociálních služeb dosud nebyly schváleny. Pokud máte z jiného zdroje jinou informaci, pak jste se stala obětí omylu, stejně jako v případě informací o zrušení služeb na Kociánce.

Odložte emoce, přestaňte naslouchat našeptávačům. kteří se za Vás schovávají a sledují vlastní zištné cíle.

Sedněte si s lidmi s Kociánky ke společnému stolu jako paní Bartošová a ne zástupkyně neexistujícího sdružení. Věřte, že  názor paní Bartošové, stejně jako každé jiné mámy, co má dítě na Kociánce, vedení Kociánky zajímá.