Ševci jsou ŽLUTOMODŘÍ!!!

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#35

2014-09-03 19:08

Přečetl jsem si pár názorů, Vás fanoušků. Fandím srdcem jinému klubu, ale nedá mi abych se k tomuto nevyjádřil. 
Jesli jste vnímali dobře, v bílých dresech odehrají Ševci jen pár zápasů. Někdo měl nápad a z realizoval ho, navíc v kabině hráčů se to setkalo s kladným ohlasem a mělo to být překvapení - pozitivní - pro Vás všechny. Nikdo Zlínu nebere žlutou a modrou!
Nekažte snahu a práci někomu, kdo "něco" chtěl zpestřit. Dle mého názoru to není vůbec špatný nápad a jsem pro. 

Odpovědi

Švec navždy! Žluto-modré srdce!

#39 Re:

2014-09-03 20:57:21

#35: -  

 Ono Čajánek nemohl nic jiného říct, ale věř, že se určitě nelíbily celé kabině :) A to vím od samotných hráčů, ale nebudu jmenovat :)

Munk

#43 Re:

2014-09-04 06:34:20

#35: -  

 Jenže aby to nebylo jako tehdy u Hamé. V té době jim to neprošlo, protože změnu barev představili jako hotovou věc. Teď sice hlásí, že klubové barvy zůstanou stejné. To ano, ale ne dresy. Aby to nebyl jen jejich trik, aby si na to lidi zvykli. Řeknou, že se v tom bílém dresu odehraje jen pár "vybraných" utkání a po půl roce řeknou, že je to v pohodě a žlutý dres mění nadobro za bílý. Něco jako "lidi už si na to zvykli, tak proč ne". Podle mě tu změnu mají naplánovanou jako postupnou, protože v případě hotové věci by se nesetkali ani s jedním pozitivním názorem. A to oni nechtějí, že...

"Nekažte snahu a práci někomu, kdo "něco" chtěl zpestřit. Dle mého názoru to není vůbec špatný nápad a jsem pro."

Ten, který to vymyslel a má s tím tu práci nechce věc zpestřit, ale vyměnit za jinou stylem, aby to fanoušky co nejméně "bolelo". Kdyby to chtěl jen "zpestřit", tak udělá rozhodně jinak.


Nepřihlášený uživatel

#61 Re:

2014-09-06 07:36:33

#35: -  

 já si taky myslím že se to spíš hráčům nelíbí ale musejí to prostě říkat, ano má to být na pár zápasů. Hlavně nesmysl je že pořád říkají že je to mistovský dres, co má bílá společného s mistrovským titulem to teda nějak nechápu. A navíc jsem si myslel že tenkrát když hamé chtělo ty červené dresy a jak se lidi proti tomu bouřili, petice byla taky tenkrát tak jsem si myslel že už nic podobného přijít nemůže. Ale když má člověk prachy tak asi může opravdu všechno.