MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#1056 Re:

2014-11-04 07:36

#18: Říman -  

 "Mimochodem můj prezident to není, já ho nevolil"

 

... je tradiční pomůckou primitivů. Přečti si ústavu, raději celý pořádek. Je to tvůj prezident ať se ti to líbí, nebo ne. Muck :-*

Odpovědi

Aldan

#5516 Re: Re:

2014-11-06 12:13:50

#1056: - Re:  

 Jen uhel pohledu, je to "nas" prezident, protoze byl zvolen demokraticky a vetsinou volicich volicu... To ale nic nemeni na tom, ze to neni "muj" prezident, protoze sam za sebe toto v zadnem pripade rict nemuzu, je ostudou ceskeho naroda a odmitam ho jakkoliv respektovat, natoz povazovat za "sveho" prezidenta. Respektuji volbu naroda a chci s tim neco udelat, protoze s touto volbou nesouhlasim.

Říman

#5950 Re: Re:

2014-11-06 14:28:57

#1056: - Re:  

 Když jsem byl (bez viny) zavřen v komunistickém státě-koncentráku, tak to také nebyl "můj" stát, i když si tento "stát" na mne dělal, jako na svého poddaného, nárok a měl jsem jeho "občanský průkaz". Podobně tento sprostý zjev a politický škůdce národa a státu mým prezidentem není, ať Ústava píše, co chce (nebo spíše píše to, co chtěl starý komunista Jičínský a další tvůrci této Ústavy). Je to tento "prezident", který podle mne jednoznačně i tuto Ústavu svými činy porušuje (stejně jako škodí vnitropoliticky i zahraničněpoliticky - až na hraně vlastizrady - státu a jeho občanům) a proto nemá nejmenší právo se na ni odvolávat. Já si jsem vědom své důstojnosti a své úrovně a proto sprostého hulváta s kolaborantskými sklony za "svého" prezidenta považovat nemohu, to bych se sám snižoval na jeho úroveň. Promitivem a také hulvátem je naopak ten, kdo něco takového uznává nebo dokonce vzývá.