MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

vaca

#1156 Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-04 08:33

#14: Weru - Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Bohužel nežijeme v ideálním světě kde si každý člověk plně uvědomuje své činy, jejich možné následky a také dokáže dávat do souvislosti činy jiných a to zejména lehké manipulace s voliči. Proto také spousta lidí nevidí, že si zvolila za prezidenta notorického lháře, který mění názor vždy, když je to pro něj kritické.

Škoda, některé jeho bonmoty jsou poměrně zdařilé.

Odpovědi

Majk

#9509 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-10 15:04:39

#1156: vaca - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

No, ona to není pravda, že nevěděli.

To, že dělá podpásuvé útoky a lže bylo vidět už z kampaně. Bohužel, typický Čech je dnes ochoten svým "hrdinům" odpustit fauly jen když mu slíbí "vítězství".

A pak se diví, že každé další vítězství za víťezstvím takovými prostředky  je po volbách vlastně  průser a prohra.

Máme sice máme na praporu "pravda vítězí", ale sami nejsme natolik stateční, abychom tomu věřili. At tak volíme, jako by ve skutěčnosti měla "vitězit lež". Jen se nám pak nelíbí důsledky, protože ona ve skutečnosti pravda skutečně vítězí  a lež oblečená do saka bude celému světu za vola.

Roman Skácel
Hodonín

#9571 Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec

2014-11-10 16:40:00

#1156: vaca - Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec 

Uvědomit si své činy?

Mě by úplně stačilo, kdyby se nakonec ukázalo, že je aspoň chlap a neposílal pořád žehlit průšvihy Ovčáčka, kterému už opravdu není co věřit, zvlášť ne vysvětlení o jakémsi "připraveném záměru" ke zvýšení kulturnosti politiky; stoupl si před nás sám a uznal, že toentokrát to bylo opravdu dost za čarou.

A prostě a jednoduše se omuvil.

Opravdu si tohle ani NEUMÍM představit a byl by pro mě šok, kdyby to opravdu udělal aktuálně nejvyšší ústavní činitel České republiky, kdyby jen v zájmu výšky autority své funkce, kterou aktuálně zcela ztratil.

A se smutkem v srdci musím konstatovat, že jsem si vědom, jak je to šílený závěr k politické kulturnosti v této zemi, která právě dosedla až na samé dno močálu...

P.S. Škoda, že tato petice nepožaduje jen úplně obyčejnou omluvu národu za zřetelnou politickou chybu, kterou pan Zeman zjevně a prokazatelně udělal.

P.P.S. Je zláštní, že i když politiky doslova přistihneme při činu a není možné pravdu zatloukat a zatloukat a ani popřít, že jsou tak hrozně hloupí, tak ani v takovém případě s tím nic nemůžeme udělat.