MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

volič

#3376 Lidi si ho sami zvolili

2014-11-05 08:04

Lidi si ho sami zvolili, tak nechápu proč tato petice??? Vzdyť každý mohl volit tehdy a pokud nevolil, tak ať teď nevyskakuje, že se mu něco nelíbí! Já volila a volila sem Zemana a za svým hlasem si stojím. Kdo volil někoho jiného, tak měl samozřejmě právo na svoji volbu. Ale vyhrál to Zeman, takže mu většina volícího národu dala svůj hlas. Tak si vy co se tu podepisujete buď počkejte na další volby a jděte volit, protože pochybuju, že půlka z Vás byla vůbec u voleb!

Kdo nevolil předtím nemá právo vyjadřovat nesouhlas, měl svůj hlas vyjádřit včas u voleb!

Kdo volil má samozřejmě právo na svůj hlas, ale touto peticí mi to příjde naprosto zbytečné! Měl raději tehdy přesvědčit lidi, aby šli volit... (stejně by to asi vyhrál...) :-)

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#3387 Re: Lidi si ho sami zvolili

2014-11-05 08:11:34

#3376: volič - Lidi si ho sami zvolili 

 Normalni demokraticky smyslejici obcan to chape. Jenze tahle banda demokratu si predstavuje, ze demokraticky zvoleny prezident je takovy, ktereho nam vyberou Oni. Cela petice pouze rozseje Zlo do spolecnosti a krome nenavisti nic nezmeni. Zeman bude stale stejny a neodstoupi...

 


Nepřihlášený uživatel

#3394 Re: Lidi si ho sami zvolili

2014-11-05 08:14:00

# 3376: volič - Lidi si ho Sami zvolili 

 Myslím, že na vlastní názor má právo každý člověk. Já jsem volit byla a proto také tuto petici podepisuji, protože s volbou Zemana jsem nikdy nesouhlasila a nesouhlasím o to víc co byl zvolen. Jeho názory jsou pokřivené, zoufalé a Zeman je zkrátka pouze sprostý buran z Vysočiny a lidé co ho volili jsou asi bohužel stejní švejkové! Stejně tak se domnívám, že jak ho lid zvolil, měl by mít právo ho odvolat!!

 

Petra

#3395 Re: Lidi si ho sami zvolili

2014-11-05 08:14:25

#3376: volič - Lidi si ho sami zvolili 

 Takže podle vás lidé nemají právo vyjádřit svůj názor mimo volby? Já jsem teda volit byla a už tehdy mi vadilo, že to vyhrál právě Zeman. Ale i přesto, že jsem ho já nevolila, jsem mu za sebe dala šanci, aby plnohodnotně reprezentoval naši zemi a respektovala jsem volbu většiny. To co teď předvádí je pod úroveň sprostého dlaždiče, natož prezidenta. Nesouhlasím s tím, aby tento arogantní pán dále reprezentoval naši krásnou zem a v zájmu demokracie mám právo svůj názor vyjádřit. Pevně věřím, že to k něčemu bude.

roman

#3405 Re: Lidi si ho sami zvolili

2014-11-05 08:20:14