podporujeme prezidenta Zemana

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#537

2014-11-06 13:39

Prezident Zeman těmito slovy nikdy nemluvil. Je to pouhý záměr poukázat na žumpu v novinách a parlamentu. S ním by se museli i ostatní politikové zpovídat i ti ostatní co tak veřejně mluví a nikdo se nad tím nezastavuje!!!!!!!!!!!!!
Buď bude každý v parlanentu mluvit slušně a tudíž i ostatní. Je to přesný příklad honby na 1 člověka, kterému nejsou nakloněna média, novináři a jeho odpůrci, protože je vše obsazeno lidmi z ODS. On nastavil zrcadlo dnešní doby a chytili se přesně TI,co mohou za úpadek a humus této republiky. Pokud by pustili píseň Kryla o kterou je president v rozhovoru několikrát žádal, všichni by pochopili o co mu šlo. Nepustili, protože se bojí, že národ by pochopil a lítalí by všichni přímo za mříže !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odpovědi

mgr.pavel

#542 Re:

2014-11-06 14:48:33

#537: -  

 Asi nedokážete pochopit rozdíl mezi "poslanec mluví sprostě při interpelacích v PSP" a "prezident mluví sprostě v přímém přenosu", že?


Nepřihlášený uživatel

#545 Re:

2014-11-06 15:07:23

#537: -  

 Znamená to tedy podle vás, že příště šlohne panu Pokornému mikrofon aby poukázal na to , že se u nás krade? Nebo ho nedejbože vezme kudlou dozad, protože nesouhlasí z vraždama? Uvědomte si už konečně proboha, že takto nemůže a nesmí  prezentovat před národem a celým světem PREZIDENT ČESKÉ REPUBLIKY !  Ostatně jeho vzkaz pro zbytek světa je teď jasný. Pozor na Čechy, je to banda hulvátů..