MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#50

2014-11-06 13:49

Je smutné, že člověk, který reprezentuje náš národ dospěl do stadia celého národa. Souhlasím s názorem většiny, kteří podepsali, ale nepodepíši. Musela bych tím přiznat, že z úst jednoho člověka mě vulgarismy pobuřují, ale z úst naší mládeže a celého národa ne. Zkuste věnovat jeden den sledování médií a poslechněte si kolik neslušných a nespisovných slov uslyšíte. A to včetně hlavních zpravojdajských pořadů. O tom jak mezi sebou komunikují lidé na ulicích ani nemluvím. Panu prezidentovi by se nic takového stávat nemělo, ale v podstatě se zřejmě uvolnil a mluvil jako 80% NAŠEHO NÁRODA.

Odpovědi

Ludmila Švecová

#75 Re:

2014-11-06 16:40:06

#50: -  

 To, že tak mluví (podle Vás) 80% národa, neznamená, že tak musím mluvit i já. Když bude chtít 80% lidí skákat z letadla bez padáku, budete skákat taky, jen proto, že skáče většina?

 


Nepřihlášený uživatel

#113 Re:

2014-11-07 09:45:55

#50: -  

 Naprosto souhlasím s paní Švecovou. Navíc si myslím, že je nesmysl, že takto mluví 80% národa, to za prvé a za druhé....on je prezident (tedy bohužel) a byl to veřejný projev ve veřejnoprávních médiích, což je naprosto nemyslitelné. Podle Vašeho názoru by takhle měli třeba mluvit i učitelé, protože proč ne, když takhle mluví podle Vás 80% lidí. Třeba by se tím příblížili studentům. Nebo že by se takto mělo mluvit třeba na úřadech? Možná i třeba Policie, když Vás zastaví při dopravní akci? Soudci? Lékaři specialisti, když Vás budou informovat o tom, že máte vážnou nemoc?  To asi nemyslíte vážně? Je něco jiného, když takhle mluvíte na ulici, mezi přáteli, v hospodě u piva, nebo při vykonávání své profese. A je jedno jestli to je przidentská kancelář, banka, nemocnice, obchod, nebo cokoli jiného.

Navíc tady nejde jen o jeho "sprostá ústa", to už byla jen ta poslední kapka, ale to co on předvádí celou dobu, jeho arogance, urážení, to jak reprezentuje republiku v zahraničí, jak si vybírá, kdo "je kámoš" a kdo ne. Jak s oblibou dělá z lidí hlupáky. Už toho bylo prostě dost.