MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7138

2014-11-07 08:45

USA největší obchodník s Čínou a vy tu budete napadat pana Zemana, že chce to samé..hovada pokrytecké a k tomu ještě debilní

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#7141 Re:

2014-11-07 08:46:45

#7138: -  

 Co čekat od tebe, se slovníkem pana Zemana...díky, aspoň ukazuješ, kdo je Zeman a jeho voliči...jen tak dál a klidně přitvrď...čím víc, tím líp =o)


Nepřihlášený uživatel

#7165 Re:

2014-11-07 08:59:52

#7138: -  

 Ano USA obchodují s Čínou jakožto velká část světa. To ovšem ještě neznamená ,že souhlasí s tím co se v Číně děje. Narozdíl od našich státních představitelů viz výňatek z jiné petice. : 

Během své návštěvy Čínské lidové republiky v dubnu 2014 podepsal ministr zahraničí České republiky, pan Lubomír Zaorálek, prohlášení, v němž se praví, že "Česká strana respektuje suverenitu a územní celistvost Čínské lidové republiky, je si plně vědoma důležitosti a citlivosti otázky Tibetu, znovu potvrdila dodržování své politiky jedné Číny i to, že Tibet je neoddělitelnou součástí čínského území. Česká republika v této souvislosti nepodporuje samostatnost Tibetu v jakékoliv formě."

Dále pak ministr Zaorálek dodal: "Za českou stranu mohu ujistit svého partnera, že naše stanovisko je jednoznačné a nehodláme nijak čínskou stranu v budoucnosti překvapovat, co se týče otázek Tibetu."

Tímto svým projevem dle našeho názoru demonstroval ministr Zaorálek nezájem o porušování lidských a národních práv v Čínské lidové republice, a vyjádřil podporu stávajícímu neuspokojivému stavu.