MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7731

2014-11-07 15:11

Chtěl sem ji podepsat protoze s nim nesouhlasim a nevolil jsem ho. Presto petici nepodepisu, protoze to nema smysl. vyhral demokraticky volby, tak at volici videj co si dosadili. 

Taky nesouhlasim se starostou co nam ted zvolili, mam hned obihat sousedy s petici aby odstoupil? Vsak taky poznaj co je to za vola. Jen at si to uzijou. 

Kdyz je blba hlava trpi cely telo. nekdy celej stat. 

My tupy ovce se nikdy nezmuzem na odpor shora, sme od mala drezurovany k podrizenosti, takze to vidim tak na 100.000 rebelu a je po petici. drzim palce no.. 

Odpovědi

Karel Moravec

#7742 Re:

2014-11-07 15:18:37

#7731: -  

 jo, ale pokud se takhle zachovají všichni, tak to zde půjde od ničeho jěště víc nikam. To,  že tato petice nakonec nebude vyslyšena a jediné co stane, že se nám pan Zeman vysměje a ještě to opepří nějakým bonmotem s užitím jadrných slov čemuž se od srdce rád zasměje a skákne si na lahvinku, nebo tři neznamená, že nemůžem dát svůj názor nahlas najevo. Čím víc lidí sepodepíše, tím menší stádo si bude přivlastňovat. Pokud ho posloucháte, tak dost často uvádí "volili mě všichni". Od těch jeho všichni, kteří ho stále podporují, se podpisem této petice a klidně dalších petic distancuji.