MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#7807 Re: Re: Re:

2014-11-07 17:07

#7775: Roman Skácel - Re: Re:  

 Dojem z  volby kazí kníže sám. Byl tím nejslabším kandidátem z možných. Snad by i  Němcová  byla lepším. A ostatně co se Putina týče, našel jsem si jeho diskuse na Valdaji, vy ne?  Doporučuji www.Czech Free Press Moc zajímavé poslouchání.   Mezi lidské vztahy  narušujete vy va vaše mainsrimová media, neschopní posloucht nikoho jen sami sebe. Proč vám nevadí sprosťárny Kalouska a jeho podřízeného knížete. Není to tím že Zeman i kdyby velebil západ bude vinen?

Odpovědi

Roman Skácel

#7816 Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 17:28:44

#7807: - Re: Re: Re:  

 No tak máte tedy nyní na Hradě svého člověka, tak jásejte, jásejte. Aspoň někdo.

Putina není třeba složitě studovat, aby člověk došel snadno k závěru kam tohoto nevypočitatelného technologa politické moci, všemi mastmi KGB mazaného, zařadit.

Jen hlupák by Putinovi nerozuměl a viděl v něm něco jiného, než ve skutečnosti je. Rusi budou brzo platit až se z toho osypou. Tohle Obr na hliněných nohou neustojí tak snadno, jak si myslel.

P.S. A nepleťe sem Karla Schwarzenberga, ten nemá s činy pana Zemana nic společného.

P.P.S. Já jsem volil paní Táňu Fischerovou a pana Karla Schwarzenberga až ve druhém kole.

A přísahám, volil bych i komunistu s IQ aspoň 80, a jednou nohou plochou, kdyby se do 2. kola nějaký takový kousek dostal raději, než profláknutého vysloužilce z Vysočiny, hladového po moci a krvi svých bývalých spolustraníků...