MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#8069 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-07 23:54

jaký ekonom se našel, a odkud pramení tvé přesvědčení o Doněcku,  moje inf. jsou založené na faktach, jenže když někdo není přístupný informacím nikdy nezmoudří a bude obhajovat  bludy a deziformace jako pravdu. A kdybys ty musel bránit svůj život a svých blízkých před fašisty a banderovci, anebo přišel o domov to bys zpíval jinou.

Odpovědi

Roman Skácel

#8130 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2014-11-08 08:29:43

#8069: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Dezinformace je nutná z druhé strany, to by mohlo být docela zřetelné, polovinu života jsem prožil v totalitním systému, nezapoměl jsem, co je to dezinformační kampaň, co je to cenzura a čemu a komu slouží a jak funguje profesionální propaganda. Aktuálně v Ruském provedení kryjící zřetelný imperiální kolonialismus...

Naše média nemají ani malý důvod nám cíleně v kampaních lhát, tu a tam někomu ujede kachna, ale celkově není co vytknout. Navíc informace z českých médií zapadají do kontextu a nejméně mého osobního poznání Ruska. Já na rok 1968 nezapoměl, Rusi se od té doby příliš nezměnili a ani od nich nějaké významné změny nečekám, když je vede plukovník KGB...

Máte pravdu, nejsem přístupný Vašim informacím, ani tomu abych věřil Putinovi, Lavrovovi a Zemanovi, a taky o tom tato diskuze je. Věřte si čemu chcete, třeba klidně i skutečnosti, že jako občan členského státu NATO a EU ohrožujete stabilitu a celistvot Ruska.

Fakt je k smíchu, jak lidé v této zemi uvažují, jak čtou informace o tom, co se dělo na Majdanu a proč, jak se zatáhly mraky nad Krymem, proč a jak, jak najednou povstally kupodivu východní ruskojazyčné oblasti Ukrajiny a bez podpory Ruska odolávají Ukrajinské armádě už měsíce.

To že ruské propagandě nalítnete Vy, to ještě pochopím, ale že i prezident naší země, to je fakt k zamyšlení...