MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel

#8101 Re:

2014-11-08 07:36

#7613: -  

 Nejhorší na tom je, že pan Zeman nemá ani tak odpůrce, jako naštvaný skoro celý národ, tedy s několika procenty lidí, kteří z nějakého důvodu tvrdošíjně obhajují neobhajitelné.

Už dávno nejde jen o "prezidentův zemitý slovník", poněkud se něco změnilo (poté, co prezentoval své názory k Ukrajině, k Tibetu v Číně, kdy si dělá co jen chce a nedělá co by měl), už docela dochází trpělivost s jeho celkovým vystupováním a výkonem funkce prezidenta, myslím, že je to mezi řádky normálních příspěvků docela zřetelné.

Nemohu za to, že spousta lidí umí jen ten "zemitý" slovník pana prezidenta, oni jsou ale jen důsledkem, příčina toho, co se zde píše, sedí na Hradě, víme...? 

A petice pro odvolání pana Zemana z funkce je prostě demokratickou šancí pro nás všechny k tomu něco říci, žijeme přece v demokracii? Máme nějaké práva na názor, právo na ovlivňování veřejných věcí, to nám ještě doufám uznáš.

No a nemálo nás říká: Tak dost, už stačilo, brzdíme pane Zemane, ani prezident si nemůže dovolit vše. Naše trpělivost začíná končit.

P.S. Vím, že je neodvolatelný a vím, že neodstoupí, stačí když si dá pozor na svůj projev, hlavně tedy na ten veřejný. Tohle mu sděluje aktuálně cca 70 tis. lidí naší země, skoro procento, to už by slyšet mohlo být...

P.P.S. Bylo by fajn, kdyby se zde podepisovali pod své příspěvky i obhájci pana Zemana, vždyť se přeci nemají za co stydět. Nebo snad mají??? 

Odpovědi

ludmila0volny.cz

#8325 Re: Re:

2014-11-08 17:31:34

takže, poté, co prezentoval své názory k Ukrajině, k Tibetu v Číně, kdy si dělá co jen chce a nedělá co by měl... a co by měl? táhnout s tou proamerickou klikou co nás vede k záhubě? A víte jak to bylo doopravy s ukrainou? z naších medii se to totíž opravdu nedozvíte.

A  víte, že na podvrat na ukraině usa vydaly 5 miliard dodarů? oni to totíž tak dělají i v jiných zemích, mají na to přímo literaturu jak podvracet státy zevnitř atd... a zřejmě nevíte, jako většina národa, že usa zbombardovaly 40 zemí od 2 svět. války a kolik rusko? , kolik  mají základen u hranic ruska a číny, a kolik má rusko u hranic usa, Kdo tedy koho zde provokuje. Je třeba pohlížet na skutečnosti objektívně, ovšem k tomu je také třeba mít informace a tady je účelová snaha, abychom je neměli.

Co je svět světem, vždy zde byla snaha o udržení rovnováhy, aby přílíš silný neohrožoval, nyní ovšem USA usiluje o hegeminíí nad světem a ti naší zaprodanci v tom pomáhají a to je velká hrozba pro nás, když se semele válka o což Usa usiluje, aby se ekonomicky zachránila tak je tady po nás a amerika za oceánem bude v suchu a dosáhne svého, to oni potřebují. A pouze  díky Putinově rozvaze se jím to dosud nepodařilo.

A toho si je náš president vědom a také, že ty nesmyslné sankce poškodí nejvíce nás, navazuje ekonomické vztahy do budoucna. a uměle rozeštvaní lidé zaměstnaní  nepodstatnými věcmi si to vůbec neuvědomí a to oni totíž potřebují.

můžete se mi v případě zájmu o informace ozvat na email.