MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Frederick Santer, padouch II. kategorie

#8541 Re: Re: Re: Re: Stydím se za našeho prezidenta

2014-11-08 22:24

#8529: - Re: Re: Re: Stydím se za našeho prezidenta 

 Štěch, který vypadá na slušného člověka, tvrdí, že chlast ze Zemana necítil, Němcová, která údajně ukradla rohlíky v samoobsluze a její služební auto využíval její syn, tvrdí, že z něj táhlo. Komu teď věřit.

Já, třicetiletý jinoch, sportovec, když dostanu horečku, tak vrávorám i cestou na hajzl, natožpak do schodů, a vrávorám přesně tak, jak vrávoral pan prezident, proto jeho verzi věřím. Kdyby byl Zeman ožralej, tak to stejně přizná, protože je to hulvát a kunda sem, kunda tam, proč by to tajil?

Zeman chodil jako ožralej co pamatuju, od roku 1990, kdy jsem ho poprvé zaregistroval v televizi a připomněl mi svým účesem Hurvínka. Někdy v té době jsem zaregistroval i "knížete", o jehož chlastání s tehdejším panem prezidentem se vyprávěly historky. Chlastával s nima ještě bývalý ministr vnitra, ten s pleškou a culíkem (nechci jmenovat, aby mě někdo nežaloval), to nikomu nevadilo, naopak, byl to důvod je do sněmovny opakovaně volit, až pokurvili na co sáhli.

P. S. Mě tato diskuze poměrně dost baví, hodně se u ní nasměju.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#8545 Re: Re: Re: Re: Re: Stydím se za našeho prezidenta

2014-11-08 22:27:25

#8541: Frederick Santer, padouch II. kategorie - Re: Re: Re: Re: Stydím se za našeho prezidenta 

 No kdybychom se bavili řekněme o Vašem sousedovi, asi by to možná i legrační bylo. Tohle je ale diskuse k chováním prezidenta republiky...