MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9330 V diskusi mne pobavilo hned několik věcí. Např. Miloš Zeman se sebevzdělával v ekonomii.....

2014-11-10 11:09

....ovšem nějak není zřejmé, v jakém jazyku ono sebevzdělávání probíhalo. Už to samo o sobě by nás mělo u Zemana zarazit, občas pronáší anglická slova, ale angličtina to rozhodně není. Tedy snad ruština by připadala v úvahu, tedy se snad vzdělával s komunistické ekonomii. 

Pak tu také nějaký volič tvrdl, že Miloš Zeman je inteligentní. Tedy jej jeho inteligenci, potom co komunisti předvedli v padesátých letech přivedla až do vstupu do KSČ a studiu tak zbyteného oboru, jako je komunistická ekonomie, která s tou reálnou neměla a nemá nic společného. 

Taky mne pobavili voliči Zemana tím, že má více rozumu, než všichni ostatní "tady" dohromady, ale nějak přitom nedokáží popsat onen Milošův "rozum".  Prostě ho má a basta :-). 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9333 Re: V diskusi mne pobavilo hned několik věcí. Např. Miloš Zeman se sebevzdělával v ekonomii.....

2014-11-10 11:14:03

#9330: - V diskusi mne pobavilo hned několik věcí. Např. Miloš Zeman se sebevzdělával v ekonomii..... 

 Už jsem vám psal, že mezi znalostí angličtiny a výslovnosti je rozdíl, potkal jsem dost lidí, jejichž výslovnost byla příšerná a jejich angličtina jako angličtina nezněla, přesto mohli ze syntaxe a gramatiky školit rodilé mluvčí (což se také občas děje).

Pokud jde o rozum, tak dle české wikipedie je definován takto: Rozum je schopnost lidské mysli zobecňovat jednotlivé zkušenosti pracovat s abstraktními pojmy a činit závěry z předpokladů.

Podle demagogických příspěvků vás a některých dalších Zemanových odpůrců si dovolím tvrdit, že s rozumem je na tom opravdu mnohem lépe než oni.