Petice za podporu Miloše Zemana

Quoted post

Roman Skácel

#665 Re: Re: Opravdu?

2014-11-10 11:59

#659: - Re: Opravdu? 

Je nakonec úplně jedno, pane Budíčku, kolik lidí tu Manifestační petici k odvolání pana Zemana podpoří, úplně mi stačí, že jsou lidé v této zemi konečně schopni vnímat, že je něco s prezidentem velmi v nepořádku, což je vidět i na této petici, k jeho podpoře, kde pro jistotu není už nikdo, kdo by podporoval někoho, jehož činy jsou neobhajitelné, že?

Vím pane Budíčku, že není možné prakticky prezidenta odvolat, vím, že sám neodstoupí, že se dokonce za své chování ani neomluví. Je mi jasné, že si nadále bude dělat co bude chtít a nedělat to co z funkce má, pokud se mu nezachce.

Jsem s tím smířen, pane Budíčku. Ovšem mlčet k tomu už nebudu.

Vemte na vědomí pane Bludíčku, že nikoli hrstka, ale pouze jeden jediný člověk zde názorně ukazuje, jak stupidně je možné "vládnout", nebo přesněji "panovat" z pozice nepostižitelného nejvyššího ústavního činitele, ...nebludíček.

Odpovědi

Petr

#671 Re: Re: Re: Opravdu?

2014-11-10 13:17:52

#665: Roman Skácel - Re: Re: Opravdu? 

 Pane Skáceli, vnímáte co se děje v Evropě vlastním rozumem, nebo věříte sdělovacím prostředkům? Pana Zemena jsem kdysi nemusel, ale poslední dobou nazývá věci správnými jmény. A já mu naopak začínám fandt. Konečně někdo, kdo neleze Američanům někam hluboko.

Petr