MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9411 "Zanedlouho v řadách ODS. US a KDU a TOP 09 zozkrádali fabriky". A hned se vyjasnilo.....

2014-11-10 12:53

...proč Miloš Zeman oposmluvně kupčil s ODS a během čtyř let v tomto oposmluvním kupčení zdovjnásobil státní dluh a nastartoval masivní zadlužování tohoto státu. Hned ja také jasnější proč jste jej volil. 

Proletář a komunista Klaus skutečně založil pos bolševickou zlodějskou bandu s názvem ODS a skutečně i já souhlasím, že to byla a z velké části stále je zlodějská banda více než politická strana.  To nic ovšem nemění na situaci, že např. pod ukradením 15 mld. z MUS je podepsán Miloš Zeman a není to zdaleka jediná hanebnost pod kterou je podepsán a na které se obosbně angažoval. 

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#9422 Re: "Zanedlouho v řadách ODS. US a KDU a TOP 09 zozkrádali fabriky". A hned se vyjasnilo.....

2014-11-10 13:07:50

#9411: - "Zanedlouho v řadách ODS. US a KDU a TOP 09 zozkrádali fabriky". A hned se vyjasnilo..... 

" ...proč Miloš Zeman oposmluvně kupčil s ODS..."

Ze stejného důvodu, proč po každých volbách spolu kupčí politické strany. Aby daly dohromady vládu a mohly vládnout. Jestli tomu říkáte smlouva koalični nebo opoziční je úplně jedno.

Zem rozkradly Klausovy vlády, což potvrzují s odstupem času jeho spolupracovníci a ministři (Ježek, Stráský) a po nich vláda Topolánka, kdy takvé nejvíce vzrostl státní dluh. To jste mlčel, když se toto dělo, je to tak? No bodejť by ne, když jste tuto bandu sám nejspíš volil.