MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#9686 Taková pubertální lůza bude organizovat státní převrat a chtít sesadit prezidenta, haha.

2014-11-10 18:36

#9681: dfs - Re: "Humus, prasečina, odporný bordel. Jsem z Moravy, ale nekurvím češtinu" 

 Jak jsem psal, nejste z Moravy, ale z chlívku od Miloše Zemana a není potřeba na tom nic měnit. 

Mimo to nikdo tu neorganizuje "státní převrat", co si představujete vy v tom vašem chlívku u Miloše Ubu. 

Text petice je jasný, popisuje hanebné jednání Miloše Zemana a to je vše. Je logické, že takové hanebné jednání by mělo vést k tomu, aby sám odstoupil. 

Odpovědi

sad

#9693 Re: Taková pubertální lůza bude organizovat státní převrat a chtít sesadit prezidenta, haha.

2014-11-10 18:47:24

#9686: - Taková pubertální lůza bude organizovat státní převrat a chtít sesadit prezidenta, haha. 

 Pane, hele. Sice máte plus za češtinu, nicméně. Nevolil jsem ani jednoho hňupa (myslím Trautnberga, Zemáka), ale narozdíl od jiných dokážu tolerovat demokratický princip. To nechápe zejména Praha, která se shlédla v Trautnbergovi a jeho dýmce míru. Sesazení prezidenta mimo období voleb s pár podpisy za zády považuji za státní převrat. Stejný bordel se odehrál i na Ukrajině. Nelze v půlce volebního období vytahovat pár poťápaných studentů z Prahy, kteří k tomu ještě neumí aspoň průměrně česky, stejně jako jejich idol... Pokud jsou lidi nespokojení, TAK AŤ do hajzlu jdou příště k volbám a volí! Můžou působit v rámci bydliště, každý má rodiny - což jsou desítky hlasů. A výsledek? Na internetu se tady každý napadá, že ten kdo volil Zemáka by měl viset s ním. Ale pravda je taková, že se pak tito pisálci sejdou u stolu s rodinou a neceknou ani slovo!!! Protože nemají argumenty, jak by ostatní členy rodiny překecali k volbě jejich idolu. A vo tom to je. Pak na internetu kopou jak malé děti. Příště zapracujte kolem sebe a volby můžou dopadnout jinak jak tradičně.

Celá tato petice je mlácení prázdné slámy a může odstartovat nelibé události v republice. Nechci zažít druhou, hloupou a trapnou sametovou revoluci, která vyřešila kulové. Lidi jsou pořád svině, ba co, ještě horší. Děkuji, nechci.