MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Roman Skácel
Hodonín

#10553 Re: Export

2014-11-12 10:30

#10539: Antonín Čupřík - Export 

Pokud budou mít v Rusku a Číně zájem o naše zboží jen proto, že je budeme jinak politicky podporovat, tak to mi jako slušný handl nepřipadá, protože to aktuálně znamená podporvat Rusko ve věci anexe Krymu a podpory války na Východě Ukrajiny a Čínu za anexi Tibetu a obě tyto autoritativní dikatury v jejich vzathu k lidským právům.

O problematice lidských práv by pan Zeman s námi v ČR tak ještě "mluvil", jak nám sdělil z tribuny v Opavě, ovšem své soudruhy v Rusku a Číně pro jistotu podporuje svými výroky, kudy chodí už nějaký ten pátek.

Pokud naše politika půjde tímto směrem, měl by pan Zeman nejdříve navrhnout naše "vyexportování" z EU a NATO, jinak naši noví "ideoví kamarádi z Východu" možná nakonec ani naše "něco dobré" chtít nebudou.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10558 Navíc se Zeman tváři, jak je to "zadarmo"....

2014-11-12 10:39:12

#10553: Roman Skácel - Re: Export 

 ...není, pokud rezignujeme na lidská práva a demokracii (zvolením komunisty Zemana a jeho zlodějské bandy na Hrad jsme k tomu velmi blízko) je logické, že se to projeví na odlivu kapitálu z ČR, který pocházel z té demokratické části světě a navíc se k tomu ještě tváří, že ho v klidu nahradí "příliv kapitálu" z Číny a Ruska, kdy především Rusko je kapitálově naprosto směšné s nedávno přišlo o 30 % svého kapitálu devalvací Rublu. 

Ne nic není zadarmo a především rezignace na lidská práva a demokracii v ústavní funkci je to nejdražší, co se mohlo stát.