MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10559 Re: Re: A teď vážně

2014-11-12 10:42

#10549: - Re: A teď vážně 

 Ne, nečekám, že mi odpoví 81.000 imaginárních "přátel", pár by jich stačilo. Nejsem nejvyšší kádrovák, jsem jen zvědavý, kolik signatářů se sejde na náměstí u koně, a co to bude za lidi? Jak jsem se zběžně podíval, obrovská převaha signatářů je z Prahy, proto jsem se i ptal, jestli pojedete demonstrovat "na venkov". Jen připomínám, že "odborářská lůza", silně podporovaná a organizovaná odborovými pokladnami (do kterých si dříve lůza přispěla), zaplnila v počtu 100.000 fyzicky přítomných stoupenců ochlokracie (jak je nazval pan Duka) Václavské náměstí - a nebylo jim líno ráno vstát a vypravit se na výlet. Tak jen doufám, že signatáři budou stejně uvědomělí a zapálení, zorganizují se (jakožto vzdělaní demokrati) a zaplní náměstí třeba moravskoslezské metropole? To dáte - není tak velké jako Václavák.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10563 Re: Re: Re: A teď vážně

2014-11-12 10:51:53

#10559: - Re: Re: A teď vážně 

 16 000 lidí z Prahy z 80 000 vám připadá jako převaha za Prahy? Co vy jste za ubožáka?  

Miloš Zeman vynaložil stovky milionů korun a více jak rok nestoudných lží a manipulací přímo v celostátním mediu a bilboardech aby získal 2 mil. voličů a to ještě v prvním kole to bylo pouhých 1,2 mil. voličů a tady byste očekával že s náklady 0 Kč tu bude za 10 dní 2 mil podpisů? To je totiž naprosto stejná manipulace, kterou používal komunista Zeman celou dobu jeho odporné retro komunistické kampaně. 


Nepřihlášený uživatel

#10601 Re: Re: Re: A teď vážně

2014-11-12 11:36:49

#10559: - Re: Re: A teď vážně 

 max. 25% je pro vás obrovská převaha?  A i to kladení otázek nemá s vlastním problémem,  proč protestujícím vadí MZ,  nic společného a  odporuje logice.  Typicky kladení otázky kolik vám je,  je lustrující,  se snahou dehonestovat "mladé" a "nezkušené" .  Pro mne, byť jsem středního věku, to naopak znamená nepoznamenané, nezdeformované, nepřipo...é.  Další otázka  co jste dokázal,  je opět směšná.  Protože za odpovědí je v podtextu  " jak si tedy dovolujete  kritizovat MZ?" Pokud tu otázku prafrázuji, tak by bylo vhodnější se ptát - Dokázal byste to, co prezident MZ?  Na tuto otázku s pramálem radosti odpovím nikoliv.  Mám v sobě elementární slušnost, nejsem zvyklý se před někým ponižovat a zároveň neurážím své oponenty. Ve společnosti se oblékám adekvátně události a snažím se chovat mravně.

Do Ostravy se nechystám, nechápu důvod, proč bych tam měl jezdit  (další zapeklitá otázka :-D ) Hovory z Lán jsem neslyšel celé, ovšem nechápu důvod, v čem bych měl změnit názor na vulgaritu prezidenta. Když uvedu velmi absurdní příklad, tak Mein Kampf jsem taky nečetl.