MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post


Nepřihlášený uživatel

#10564 Re: Re: Re: Petice zdaleka nepopisuje jen oplzlosti z posledních Hovorů z Lán.....

2014-11-12 10:53

#10550: - Re: Re: Petice zdaleka nepopisuje jen oplzlosti z posledních Hovorů z Lán..... 

 Neshodneme se, to k demokracii patří. Mám zcela odlišné vidění světa i vnímání Nečasovy (Kalouskovy) vlády. Z krize jsme se pokusili proškrtat - nepovedlo se, tempo zadlužování nabralo ještě větší obrátky. Systém je zvrácený a společnost je manipulována prostřednictvím masmédií, která jsou vlastněna úzkou skupinkou osob. Stejně tak i zdroje, finance...ect.

Jak jsem napsal úvodem, neshodneme se, ale to se dá předpokládat. Chtěl jsem jen vědět, jaká je třeba míra odhodlání signatářů vyjít z internetového prostředí a prostředí kaváren, třeba někam dál, než 100 km od Prahy?

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10573 "Proškrtat"? Co je to za blábol? Miloš Zeman měl nezaměstnanost na úrovni 9,5 %!!!! přepočteno....

2014-11-12 11:03:40

#10564: - Re: Re: Re: Petice zdaleka nepopisuje jen oplzlosti z posledních Hovorů z Lán..... 

 ...na současnou metodiku v době tzv. růstu, jak o tom rád s oblibou hovořil. My jsme měli za světové krize nezaměstnanost na úrovni 7 %!!!! v době tvz. "proškrtávání" tedy, že my dva se neshodneme, tak to je naprosto logické. 

K čemu jsou či budou např. za měsíc signatáři ochotni, až je začne Zeman dehonestovat, to je otázka. Jestli vznikne např. řetězová demonstrace před Hradem, tedy každý den někdo nebo jaká další forma odporu proti člověku obklopenému bandou komunistů, StBáků a KGBáků se vyvine, to je otázka pro budoucnost. Občan a právě ten, který si nebezpečnost Miloše Zemana chodí do práce a řádně se stará o sebe a svou rodinu, tedy trávit čas demonstrováním nemůže, pravděpodobně bude požadovat po svých poslancích, aby jej skutečně začali zastupovat i ve věci "komunistický zločinec Zeman na Hradě".