MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Quoted post

Luděk

#10650

2014-11-12 13:03

abcdef

Hysterie kolem Zemana mne donutila k tomu, abych si vyhledal hovory z Lán a se zájmem si je poslechl. Všem jeho kritikům bych to doporučoval také, zejména různým politologům, redakturkům, politikům, kteří sami mluví jako dlaždič a nyní chtějí Zemana umravňovat. Ono je něco jiného, když někdo jako dlaždič skutečně mluví a někdo to řekne v určitém kontextu, anebo si dovolí doslovný překlad anglického názvu nechvalné ruské skupiny, jejíž členky jsou na západě vítány jako hlavní zastánci demokracie v Rusku. To už na tom určité kruhy v EU a zejména v Uesej musí být hodně špatně, když jako opozici v Rusku vyzvedávají tyto padlé děvy, abych nemluvil jako Zeman, ale on to neřekl, on jen přeložil název, či citoval mluvu páně knížete, který dnes huhlal, že takto nemluví. Sám jsem jej v TV několikrát slyšel tyto výrazy použít. Ale ono hovno zní vznešeně z úst aristokrat, či alespoň celebrity, ale z úst plebejce to je sprosťárna.

Odpovědi


Nepřihlášený uživatel

#10659 Re:

2014-11-12 13:14:17

#10650: Luděk -  

 Vy milý nehisterický Luďku , prosím poraďte - jak to ti havloidi zařídili , jak na vyspoupení zemana reagovala zahraniční media , že by měli stálé spojení s CIA ?


Nepřihlášený uživatel

#10664 Re:

2014-11-12 13:17:58

#10650: Luděk -  

 Vyraz pussy ma v anglictine vice vyznamu. Jednim z nich je kocicka, vprenesenem smyslu i damske prirozeni. Nevim, kde Zeman prisel k vyrazu, ktery pouzil a nekolikrat s gustem zopakoval. Pane Ludku, doporucuji Vam, abyste v intimnich chvilich se svoji partnerkou oba vyrazy pouzil. Za kocicku se Vam dostane odmeny, za k..du vam vykopne mozek z hlavy.

XY

#10666 Re:

2014-11-12 13:18:57

#10650: Luděk -  

 Tleskám....konečně někdo ,kdo má svůj rozum a nepapouškuje,co jim novináři a jiní podsouvají....pana Zemana jsem nevolila,ale nesnáším hony na čarodějnice a blbnutí na kvadrát....děkuji

Roman Skácel
Hodonín

#10735 Re:

2014-11-12 14:12:47

#10650: Luděk -  

Mě připadá, že mnohem hysteričtěji znějí obhájci pana Zemana (Vy Luďku jste ale v tomto výjimka), především proto, že zatím nemají skoro žádné argumenty na jeho obranu, pouze ho tak nějak podporují (aniž by věděli proč). A nejčastěji ho hájí směšným argumentem, že přece jsou sporsťáci i ostatní, tak proč by nemohl být i prezident republiky.

Do této chvíle jsme jen tušili, že je pan Zeman vulgární a bezcharakterní ve svém soukromí, též s ohledem na to, co o něm prosakovalo na veřejnost v takových kvantech, že je to srovnatelné pouze s informacemi o jeho alkoholismu. No a nyní už to víme, neříkají to o něm ani tak jiní, jako svými činy on sám...

Je exponenciálním rozdílem, když jako dlaždič mluví dlaždič, nebo když tak mluví prezident republiky, nejvyšší ústavní činitel ČR. Obzvláště, když tak mluví do médií (klidně i oba). Jestli ani tohle není vnímatelné, pak je problém v lidech, kteří pana Zemana podporují, nikoli v těch, kterým to oprávněně už nyní vadí a ohrazují se.

Promiňte, ale stačí jen věřit vlastním očí a uším, to ostatní je irelevantní.

Co by musel pan prezident ještě udělat horšího, aby bylo více zřetelnější, že je to člověk, který si naši podporu pro další výkon svého úřadu, NEZASLUHUJE?

Kdy naposled se setkaly korunovační klenoty císaře Karla IV s opilým prezidentem, pokud kdy vůbec?

Ergo: Nebylo by logičtější, kdyby prezidentovi vstoupenci přiznali, že se do této chvíle mýlili, nebo pak LOGICKY už jen skutečnost, že nejsou schopni uvěřit ani svým vlastním očím a uším, z čehož viní samozřejmě média, konspiraci, spiknutí atd. ...

A tohle o vstoupencích pana Zemana vypovídá nejpřesněji, ta iracionálnost jejich postoje.

Nečekejme proto ani uznání jeho vstoupenců, že se mýlili a mýlí, stejně jako uznání fatální politické chyby panem prezidentem, s jeho omluvou...

 

Bruncvík

#10740 Re:

2014-11-12 14:20:31

#10650: Luděk -  

 Že se necháte nutit, vlastenče! vždyť máme přeci tu  demokradcii no né???